Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel

Dock
image

 

În iunie anul trecut, Google a lansat tableta Pixel, care a inclus în pachet un Dock cu Încărcător și Difuzor, destinat să transforme dispozitivul într-un difuzor inteligent atunci când este conectat.

Cu toate acestea, această combinație nu pare să fi convins un număr mare de consumatori să considere setul drept un „necesar”, motiv pentru care Google renunță la includerea acestui accesoriu în pachet.

Potrivit unor surse de pe X (anterior Twitter), Google va înceta să mai ofere Dock-ul împreună cu tableta începând cu 10 mai. Totuși, utilizatorii vor avea posibilitatea de a achiziționa tableta fără dock, iar Google va lansa, de asemenea, un stilou și o tastatură dedicate tabletei. Aceste accesorii nu vor fi incluse în pachetul standard al tabletei, ci vor trebui cumpărate separat, fiecare având un cost de 100 de euro în zona Euro.

La ce preț vor fi vândute accesoriile

Dacă un client dorește să achiziționeze atât stiloul, cât și tastatura, va trebui să plătească un supliment de 200 de euro, pe lângă prețul tabletei. Ambele accesorii vor fi disponibile în culorile Hazel și Porcelain, acestea fiind două dintre cele trei variante de culoare ale tabletei Pixel.

Dacă Google va renunța definitiv la includerea dock-ului în oferta pentru tableta Pixel, utilizatorii speră că va urma și o reducere permanentă a prețului, pentru a compensa diferența față de ce primeau anterior cumpărătorii care achiziționau pachetul complet.

Ți-a plăcut articolul?

Vrem să producem mai multe, însă avem nevoie de susținerea ta. Orice donație contează pentru jurnalismul independent

Articole Recente