Inovație și Sustenabilitate: ELSA Industry și IHT AG Dezvăluie UAV-ul Cargo

elsa industry

ELSA Industry SRL anunță un parteneriat strategic cu IHT (International Hydrogen Technologies) AG pentru a dezvolta un nou vehicul aerian fără pilot (UAV) ecologic: Cargo Midsize ELSA-H. Ca o companie de inginerie aerospațială și producție de compozite, ELSA Industry își întărește poziția în sectoarele aerospațiale și de curse auto, iar acest parteneriat îi va extinde și expertiza în domeniul hidrogenului. IHT AG, specialist în producția și tehnologia hidrogenului, aduce o valoare adăugată acestui proiect inovator. Acest UAV Cargo Midsize aduce soluții eficiente și sustenabile pentru transportul mărfurilor și se încadrează în conceptul de sustenabilitate aerospațială. Detalii complete despre acest nou vehicul aerian pot fi găsite pe site-ul ELSA Industry (https://www.elsaindustry.eu/elsa-h-uav/).

Sistemul PWT de producție a Hydrogenului, al IHT AG

creative 3

Sistemele de producție și stocare a Hidrogenului reprezintă infrastructura necesară operării UAV-urilor cu propulsie bazată pe pile de combustibil alimentate cu Hidrogen.

Concluzie

ELSA lndustry și IHT AG demonstrează eficiență și sustenabilitate prin dezvoltarea UAV-ului Cargo, o soluție inovatoare pentru transportul ecologic. 

Inițiativele și proiectele lor au relevanță și impact semnificativ în contextul actual al schimbărilor climatice și nevoii de a adopta practici durabile. Prin inovație și leadership, aceste organizații demonstrează că este posibil să ne angajăm în acțiuni concrete pentru a proteja mediul și a construi un viitor mai sustenabil pentru noi și pentru generațiile viitoare.

FAQ

Cine este ELSA Industry?

ELSA Industry este o companie care are ca principal domeniu de activitate cercetarea-dezvoltarea în domeniul aeronautic. Acum, compania dezvoltă un UAV cargo, de dimensiuni medii. Structura este fabricată din materiale compozite (fibră de carbon), și este modulară. Modulul propulsor poate fi echipat în trei feluri: cu baterii, cu un turbogenerator, sau cu pile de combustibil alimentate cu Hidrogen. Numele comercial al acestui UAV este ELSA-H. Aparatul decolează și aterizează vertical, și are aripi rabatabile, pentru minimizarea spațiului necesar decolării și aterizării. Sarcina utilă este de până la 250Kg, iar raza de acțiune de până la 1800KM. Utilizările principale ale dronei pot fi: transport de marfă, transport logistic, transport poștal și de pachete, transport medical și farmaceutic, agricultură, monitorizare aeriană, producție de energie electrică în caz de dezastre, etc.

Compania produce piese și subansamble din materiale compozite (fibră de carbon, sau fibre naturale) pentru industria aeronautică și nu numai, industriile țintă fiind și industria auto, industria navală, industria feroviară, industria energiei eoliene.

ELSA Industry oferă, deasemenea, servicii de inginerie pentru industria aerospațială, fără a se limita la aceasta.

Nu în ultimul rând, ELSA Industry oferă training de fabricație a componentelor din materiale compozite.

Care este noul UAV dezvăluit de ELSA Industry și IHT AG?

Noul UAV dezvăluit de ELSA Industry și IHT AG este numit Cargo Modular Midsized UAV și reprezintă o inovație în domeniul transportului cargo. Acesta oferă soluții eficiente și sustenabile pentru transportul mărfurilor.

Ce avantaje oferă UAV-ul Cargo Midsize în transportul cargo?

UAV-ul Cargo Midsize oferă eficiență logistică și soluții ecologice pentru transportul cargo. 

Ce tehnologie avansată folosește UAV-ul Cargo Midsize?

UAV-ul Cargo Midsize beneficiază de o tehnologie avansată, având o construcție modulară. Modulele energetic și cargo sunt interschimbabile. Modulul energetic este echipat în trei variante: baterii, turbogenerator și celule de combustibil (hidrogen). UAV-ul zboară complet autonom, redefinind conceptul de transport aerian de marfă.

Vreți să știți mai multe?

www.elsaindustry.eu

Contact: office@elsaindustry.eu

Articole Recente