Veşti bune pentru utilizatorii WhatsApp. Meta introduce o caracteristică nouă, incredibil de utilă.

WhatsApp

WhatsApp, populara platformă de mesagerie a lui Meta, a lansat o nouă funcție care va simplifica considerabil modul în care utilizatorii își pot căuta mesajele.

Noua funcționalitate, pe care Mark Zuckerberg a anunțat-o cel mai recent printr-un videoclip pe canalul WhatsApp, permite utilizatorilor să caute mesaje specifice pe baza datei la care au fost trimise.

WhatsApp oferă în prezent opțiunea de a căuta mesaje folosind cuvinte cheie, care implică frecvent trecerea prin numeroase rezultate pentru a găsi mesajul exact pe care doriți. Utilizatorii pot selecta o dată specifică și pot vizualiza toate mesajele trimise sau primite începând din acea zi datorită noii opțiuni de căutare post-data, care adaugă o dimensiune de eficiență.

Cum funcţionează noua funcţie

Pentru a accesa această funcție, utilizatorii trebuie să deschidă orice conversație, selectați numele contactului sau grupului din partea de sus și apoi faceți clic pe butonul “Caută.” În mod alternativ, ei pot selecta pictograma calendar în colțul din dreapta sus al barei de căutare apăsând meniul cu trei puncte din partea de sus. Toate mesajele de la acea dată vor fi afișate după alegerea datei dorite, facilitând găsirea conversațiilor dorite fără a fi nevoie să treacă prin toate discuțiile.

Noua caracteristică este deja accesibilă pe WhatsApp Web, iOS, Android și Mac desktop. Acest lucru îmbunătățește funcția deja disponibilă de căutare a aplicațiilor, care permite utilizatorilor să localizeze media, link-uri și documente folosind o metodă similară.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Tech Ziare.com

Articole Recente