S-a constatat că omul a primit 20.000 de euro de la cea mai apropiată rudă a victimei unui proces. Ce a promis în schimbul banilor

rudă

După ce a fost prins acceptând 20.000 de euro de la o rudă a unei persoane care fusese dată în judecată în schimbul promisiunii de a interveni pentru a-şi câştiga pedeapsa de achitare sau suspendare, un om a fost reţinut pentru trafic de influenţă.

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat la 16 aprilie că procurorii Secţiunii Anticorupţie au mandatat un proces penal de 24 de ore şi o detenţie de 24 de ore pentru un acuzat de trafic de influenţă.

Prin urmare, la 11 aprilie, el a susținut că a primit o sumă de 20.000 EUR de la o persoană (martor în cauză) care fusese anterior acuzată de procurorii anticorupție pentru a introduce ilegal presupusa influență pe care ar fi lăsat-o în urmă pentru a-i convinge că ar fi folosit intermediarii pentru a introduce ilegal presupusa influență asupra judecătorilor din cadrul Curții de Apel de la București pentru a dispune de măsura preventivă a controlului jurisdicțional și a plăti sau a aplica o pedeapsă cu suspendare

În acest context, inculpatul a primit luni o rudă de 20 000 de euro de la un martor, iar infracţiunea flagrantă a fost menţionată.

În conformitate cu articolul 309 din Codul de procedură penală, pârâtul a fost informat cu privire la calitatea procedurii și la acuzații.

Marţi urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti, cu o propunere de arestare preventivă de 30 de zile.

Atunci când procurorii ADN au depus două cazuri la justiţie în legătură cu promisiunile făcute unui acuzat pentru tentativă de omor a unui magistrat pentru a-l investiga în timp ce era liber şi ulterior condamnat cu suspendare, persoana de la care a pretins că cei 20.000 de euro au fost judecaţi în martie. Un avocat de la barul Ialomita şi alţi doi ar fi cerut zeci de mii de euro în acest scop.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Actualitate Ziare.com

Articole Recente