Clotilde Armand a cerut verificări după cele două incendii care au avut loc

Clotilde Armand a cerut verificări după cele două incendii care au avut loc în sectorul pe care-l administrează

Clotilde Armand a anunţat, luni seara, 29 aprilie, că a cerut verificări la departamentul de Urbanism al primăriei cu privire la cele două incendii care au avut loc într-o singură zi în Sectorul 1.

“Autospecialele de stingere cu apă şi spumă au intrat mai greu pe străzile înguste, pentru că sunt zone unde s-a construit haotic, cu acceptul fostelor administraţii care dădeau autorizaţii de construire pe spăgi şi pe interese de partid. Am cerut verificări la departamentul de Urbanism privind cele două incendii care au avut loc astăzi în Sectorul 1, cine sunt proprietarii imobilelor afectate şi ce avize au fost emise în aceste zone”, a menţionat primarul Clotilde Armand, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, edilul a anunţat că persoanele care locuiesc în apropierea halei dezafectate din Sectorul 1 afectate de incendiu şi au nevoie de sprijin sau cazare pot suna la Serviciul Urgenţe din cadrul DGASPC Sector 1 la 0734.454.543.

Totodată, aceasta a precizat şi că mai multe echipaje ale Poliţiei Locale se află în zona incendiului din nordul Capitalei, sprijină echipele de pompieri şi ale Brigăzii Rutiere.

Un incendiu a izbucnit, luni seara, 29 aprilie, la o hală dezafectată pe strada Spicului din Sectorul 1. La sosirea primelor echipaje de intervenţie ardea acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 650 de metri pătraţi. În total, au fost alertate 15 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară de intervenţie şi salvare la înălţime şi o ambulanţă SMURD. Incendiul a fost ulterior localizat.

Un al doilea incendiu s-a produs, luni, 29 aprilie, la izolaţia unei clădiri în construcţie pe strada Daniel Danielopolu, flăcările afectând materiale depozitate pe acoperişul imobilului. Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi. Din clădirea incendiată s-au autoevacuat 103 muncitori. De asemenea, un număr de 20 de persoane au fost evacuate din blocul învecinat. Au fost alertate opt autospeciale de stingere, două autoscări, o maşină de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Ulterior, incendiul a fost lichidat.

Articole Recente