Crimă oribilă într-un sat buzoian. Un bărbat a înjunghiat o femeie chiar în fața soțului acesteia, aflat în scaun cu rotile

Crimă oribilă într-un sat buzoian. Un bărbat a înjunghiat o femeie chiar în fața soțului acesteia, aflat în scaun cu rotile

Crimă fără margini, luni după-amiază, într-o localitate din județul Buzău. Un bărbat, în vârstă de 66 de ani, și-a înjunghiat o vecină cu care avea niște neînțelegeri.

Femeia, în vârstă de 75 de ani, a decedat pe loc în urma numeroaselor lovituri de cuțit primite. Alarmați de țipetele soțului, mai mulți săteni au sunat la numărul unic de urgență 112. Imediat după producerea crimei, bărbatul s-a întors acasă și a așteptat sosirea polițiștilor.

Crima a avut loc în localitatea Călțuna, din comuna buzoiană Smeeni. Femeia locuia împreună cu soțul ei, imobilizat într-un scaun rulant.

Așa cum obișnuiau în fiecare zi, femeia a ieșit din casă cu soțul ei și s-au oprit pe o bancă în apropierea locuinței. Potrivit martorilor, un alt vecin a venit înarmat cu un cuțit și a înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori, sub privirile îngrozite ale soțului.

Agresorul a fost găsit și încătușat de polițiști, fiind dus la audieri la Poliția orașului Pogoanele. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Individul de 66 de ani era cunoscut în localitate ca fiind o persoană violentă, mai ales după ce consuma băuturi alcoolice. Motivele care au condus la crima care a șocat comunitatea din Călțuna se pare că ar fi vechi neînțelegeri legate de o suprafață de pământ.

EkoNews.ro

Articole Recente