Laurențiu Reghecampf, urmărit penal, reacționează: ”Eu mă ocup de așa ceva? Victima sunt eu, nu ea!”

Laurențiu Reghecampf

Impresara Anamaria Prodan și antrenorul Laurențiu Reghecampf și-au împărțit pumni în plină stradă în septembrie 2022, iar războiul dintre ei e departe de a fi încheiat.

În urma conflictului, cei doi soți aflați în proces de divorț au ajuns la secția de poliție, unde s-au deschis două dosare penale și s-au emis două ordine de protecție.

De asemenea, Anamaria Prodan s-a deplasat atunci la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru a-și scoate un certificat constatator, ea apărând cu această ocazie șchiopătând și cu o mână în ghips.

„Este foarte adevărat că, începând de azi (n.r. – joi, 25 aprilie 2024), împotriva domnului Reghecampf s-a început urmărirea penală în dosarul de violență în familie.

Încadrarea juridică a faptelor penale a fost bine reținută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea.

Într-adevăr, suntem în fața unei infracțiuni de violență în familie. Practic vorbim de lovire și alte violențe cu circumstanțe agravante. Dacă limitele de pedeapsă pentru loviri și alte violente se încadrează între 3 luni și doi ani, pentru violența în familie avem o majorare de limită de pedeapsă până la o pătrime din cuantumul lor (n.r.- din totalul pedepsei).

Este un lucru pe care legiuitorul a înțeles să îl facă, pentru că sunt foarte multe situații de acest gen în societatea românească.

Evident că mijloacele noastre de probă nu se limitează la acele imagini pe care le-am văzut cu toții. Avem și certificat medico-legal și alte înscrisuri. Avem un cumul de factori care vine să susțină plângerea penală făcută de Ana”, a declarat avocatul impresarei, Oleg Burlacu, conform site-ului retetesivedete.ro.

„Eu mă ocup de așa ceva? În tot scandalul de atunci, victima sunt eu, nu ea! Eu îmi văd de viața și de familia mea. Nu am primit nimic oficial că s-a început urmărirea penală. Probabil avocatul Oleg Burlacu știe mai multe”, a reacționat Laurențiu Reghecampf, în exclusivitate pentru FANATIK.

 

Articole Recente