Poliţiştii l-au prins pe băiatul de 14 ani care a fugit de la arest la domiciliu şi a furat şi a condus o maşină

băiat

Poliţiştii l-au prins pe băiatul de 14 ani care a fugit de la arest la domiciliu şi a furat şi a condus o maşină

Un băiat de 14 ani, dat în urmărire penală după ce nu respectase arestul la domiciliu, a fost prins în Craiova. A fugit când a văzut poliţia, dar l-au prins în scurt timp. Băiatul a fost investigat pentru conducerea unei maşini fără permis şi furt.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au raportat că poliţia din Secţiunea 6 din Craiova a făcut un pas pentru a localiza persoanele în urmărire.

“Poliţia a desfăşurat activităţi operative de investigaţie pentru identificarea şi capturarea unui minor de 14 ani din comuna Alunu, judeţul Vâlcea, cu şedere ilegală în municipiul Craiova, sub supraveghere naţională, în baza deciziei Curţii de a înlocui măsura arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive.

El este investigat pentru furtul presupus de bani de la cineva care folosește sau conduce o mașină fără licență, și fiind constatat a fi încălcat legea arestului la domiciliu, conform poliției.

Băiatul a fugit de poliţie la vederea poliţiei de pe strada Brestei din Craiova.

“El a fost urmărit, fiind imediat prins şi imobilizat şi mai târziu introdus în Centrul pentru Detenţie Preventivă şi Detenţie al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj,” a informat poliţia.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Actualitate Ziare.com

Articole Recente