Scandal uriaș într-o localitate din Dâmbovița. Au intervenit luptătorii SAS și s-au tras focuri de avertisment pentru a calma spiritele

SAS

Un scandal în care au fost implicate mai multe persoane a izbucnit duminică, 28 aprilie, în localitatea dâmboviţeană Bălteni.

Șase persoane au fost rănite, iar poliţiştii au fost nevoiţi să tragă focuri de avertisment, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Pentru aplanarea conflictului, la faţa locului au intervenit şi mascaţii şi jandarmii.

“Poliţiştii, împreună cu luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa s-au deplasat imediat la faţa locului, pe strada Cazanului, în localitatea Bălteni, pentru aplanarea unui conflict produs între mai multe persoane, în cadrul căruia au fost folosite şi obiecte contondente. În urma intervenţiei, au fost executate mai multe focuri de avertisment în plan vertical, fără a fi rănită nicio persoană”, precizează IPJ.

În urma conflictului, şase persoane cu vârste cuprinse între 40 şi 54 de ani au fost rănite, iar o altă persoană a fost evaluată medical la faţa locului.

“Conflictul a fost aplanat, iar poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, mai arată sursa citată.

 

Articole Recente