Dezbatere Aprinsă pe Facebook: Schimbarea Scutecului în Trafic și Siguranța Rutieră în București

Trafic

Blocarea traficului, în special în marile oraşe, este greu de testat nervii şoferilor. Conflictele minore scapă rapid de sub control şi creează situaţii riscante.

Unii dintre protagoniştii diferitelor conflicte îşi fac amintirile nemuritoare în imagini sau videoclipuri pe care le postează online unde stârnesc dezbateri autentice.

Un şofer a afirmat pe Facebook că a fost şocat şi copleşit de altul doar pentru că călătorea cu viteză mică. El a explicat că soţia sa era în maşină, precum şi cel mai mic copil al femeii, care se schimba.

“Maimuţe atente! Se grăbesc să se întoarcă în junglă. Această persoană m-a depăşit, m-a claxonat, şic, şi nenumărate frâne bruşte în faţă, spunându-mi că mergeam prea încet, a scris pe Info Traffic Road – Bucureşti şi Ilfov / Accidente / Filming / Radare Group, în timp ce soţia mea a schimbat copilul în spatele meu regulat pe prima casetă la 40 km/h.

“Schimbați acasă copilul și nu jena trafic în București”

Pe neaşteptate, membrii grupului au transformat victima în vinovat, crezând că nu a făcut ceea ce trebuia şi că a confundat traficul.

“Schimbaţi copilul acasă şi nu faceţi de râs traficul din Bucureşti, de aceea devine aglomerat, din cauza şoferilor începători, doamnelor care nu ştiu să conducă şi multor altora care nu ştiu să conducă, nu mă refer la viteză excesivă, viteză normală. ”

“Când trebuie să schimbi scutece sau alte probleme similare, parcare / benzinărie! Nu trebuie să te mişti în timp ce soţia ta are grijă de nevoile copilului! Nu există siguranţă, nici pentru tine, nici pentru ceilalţi participanţi la trafic. ”

“Fără copii, fără comentarii,” a spus cineva.

“Mergeai cu 20 dacă spuneai că mergi cu 40. ”

“Nimeni nu spune să meargă formula unu, dar nu la 40, amice. ”

“E bine că nu te-ai dus cu 30! El nu a făcut ceea ce trebuie, dar să facem o coloană în spatele nostru așa ne simțim (fiecare om are nervii, de asemenea). ”

Copilul trebuie să fie complet în carapace sau scaun! “

Unii oameni îşi amintesc ce spune legea cu privire la copilul care conduce în timp ce copilul este în maşină.

“De-abia aştept legea care va lua în considerare înregistrarea camerei… Cred că voi suna la poliţie în fiecare zi. ”

Nu mai aluneca în plimbare copil. Nu ştii în ce eşti băgat şi aplici frânele dacă sfârşeşti neintenţionat omorându-l. ”

“Amice, dacă trebuie să schimbi copilul… trage pe dreapta şi fă asta… sau acasă direct… nu în maşină, mergând la 40 km/h… adevărat… Confuzi traficul… După aceea, sunt puse blocaje zilnice şi sunt linii de traversat un semafor la fiecare 7-8 ori… Şi la urma urmei, e vorba şi de siguranţa ta sau a familiei tale. O zi bună. ”

“Pentru a schimba copilul trage pe dreapta, nu merge, indiferent de banda pe care sunteți. Asta e pentru siguranţa copilului. ”

“Dacă el a fost într-adevăr într-o grabă, el nu a avut timp să tachineze. Era doar un imbecil patentat. Mă grăbesc, poate o să mă enervez şi o să claxonez în situaţii similare, dar în timp ce claxonez prin viteză, nu apuc să frânez în faţa celui lent sau să-l împing în gard. ”

Permiteți-mi să vă spun ce a spus ofițerul de poliție unei femei care mergea cu o viteză specifică pe Valea Olt când mi-a luat permisul pentru că am trecut linia la un moment dat (fără a pune în pericol pe nimeni), și ea a fost vizibilă. Deci, linia de jos este că se poate merge 40 km, mai ales în oraș, și aveți o bandă, ești liber să pleci. ”

Copilul trebuie să fie complet în carapace sau scaun! Nu a decolat niciodată, decât dacă opreşti maşina. Introduceți Auto Safety Group pentru copii pentru a vă informa. ”

“Păcat că nu suntem în Germania unde toată lumea călătoreşte cu un autovehicul în valoare de cel puţin 3000 de călătorii cu o viteză maximă de 50 km/h şi nimeni nu e supărat pe nimeni.” Numai în România, văd că la 40-60 km/h încetiniţi traficul. ”

“Dacă mă prezint. Comentarii, peste 80% ar trebui să predea permise! ”

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Actualitate Ziare.com

Articole Recente