Un șofer de autobuz a fost bătut de un călător până a fost băgat în spital.

Un șofer de autobuz a fost bătut de un călător până a fost băgat în spital.

Un șofer de autobuz de transport în comun din Timişoara a fost luat la bătaie de un pasager, în urma unui conflict izbucnit între cei doi. Conducătorul auto a fost rănit şi dus la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis dosar penal şi îl caută pe agresor.

“La data de 26.04.2024, în jurul orei 17:47, poliţiştii Secţiei 2 Urbane Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că şoferul unui autobuz, în vârstă de 63 de ani, ar fi avut un conflict cu un pasager, în staţia Calea Martirilor din Timişoara, ulterior fiind lovit de acesta. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis, luni după-amiază, 29 aprilie, IPJ Timiş.

Din declaratiile soferului, scandalul ar fi pornit dupa ce, in statie, el nu ar fi deschis prima usa a autobuzului, ci doar pe celelalte. In acel moment, agresorul ar fi venit la el sa il intrebe de ce nu a deschis toate usile mijlocului de transport. Apoi, l-ar fi injurat si l-ar fi provocat sa coboare din autobuz.

Când a coborât din mijlocul de transport, soferul a fost luat la pumni, până s-a prăbușit la pământ și nu s-a mai putut ridica. Bătăușul s-a întors cu spatele și a plecat.

Şoferul de autobuz are fractură de şold, iar medicii l-au operat de urgenţă şi i-au pus o proteză.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe şi continuă cercetările pentru depistarea bărbatului agresor.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Actualitate Ziare.com

Articole Recente