Anne Hathaway nu mai consumă alcool de cinci ani.

Anne Hathaway nu mai consumă alcool de cinci ani.

Anne Hathaway a dezvăluit recent că nu mai consumă alcool de cinci ani, decizie pe care a luat-o pentru a fi mai prezentă în viața copiilor ei. Celebra actriță în vârstă de 41 de ani a recunoscut că dependența a făcut-o să piardă multe momente importante, iar acum se simte mândră că a reușit să depășească această perioadă din viața ei.

Într-un interviu pentru New York Times, vedeta de la Hollywood a explicat că a luat decizia de a renunța la alcool în urma unei mahmureli extreme și a realizat că băutura nu îi aducea niciun beneficiu. „Mi-am dus copilul la școală în acea dimineață. Nu conduceam eu, dar aveam o mahmureală groaznică și a fost suficient să nu fiu prezentă. Nu mi-a plăcut deloc de mine atunci”, spune Anne.

De asemenea, ea a fost motivată și de dorința de a fi mai prezentă în viața celor doi copii ai ei, Jonathan, în vârstă de opt ani, și Jack, în vârstă de cinci ani, pe care îi împarte cu soțul ei, Adam Shulman.

„Voi înceta să mai beau cât timp copiii mei locuiesc în casa mea. Nu-mi plăcea felul în care beam, iar ei au ajuns la o vârstă în care au nevoie de mine”, a mărturisit actrița.

Actrița a dezvăluit că, deși anterior a fost atrasă de băutură, de când s-a lăsat de alcool se simte mult mai bine și este mult mai sănătoasă. „Știam în adâncul sufletului meu că alcoolul nu este pentru mine, dar mi s-a părut un gest extrem să spun atunci că nu mai beau deloc. Apoi m-am gândit la alcool ca și cum aș fi alergică și m-am obișnuit. Acum sunt bine”. 

Anne Hathaway a pierdut o sarcină în perioada în care interpreta rolul unei femei însărcinate

Anne Hathaway a dezvăluit că a suferit un avort spontan în 2015 într-o perioadă în care interpreta rolul unei femei însărcinate într-un spectacol de teatru. Într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, celebra actriţă din Statele Unite, în vârstă de 41 de ani, a declarat că prima ei sarcină “nu a funcţionat” întrucât nu a putut să o ducă la termen.

„Jucam pe atunci într-un spectacol de teatru şi rolul presupunea că eu trebuia ‘să nasc’ pe scenă în fiecare seară”, a adăugat ea.

Anne Hathaway, care a reuşit după aceea să nască doi băieţi în viaţa reală, a dezvăluit că în perioada de şase săptămâni în care a jucat în acel spectacol, a trebuit să pretindă “că totul era bine”. Ea le-a spus totuşi adevărul prietenilor ei care au venit să o viziteze în culise. “Era prea mult ca să ţin totul în mine”, a declarat ea.

Anne Hathaway a interpretat rolul unei femei pilot care rămâne însărcinată în spectacolul de teatru “Grounded”, care a fost jucat pe Broadway timp de şase săptămâni în 2015. Rolul o obliga pe vedeta americană să simuleze că trecea printr-o naştere în fiecare reprezentaţie.

Actriţa, care este căsătorită cu Adam Shulman, a trecut cu bine peste acea perioadă dificilă şi a rămas din nou însărcinată. Primul lor fiu, Jonathan, s-a născut în martie 2016. Într-un mesaj publicat pe Instagram în iulie 2019, Anne Hathaway a anunţat că era din nou însărcinată. Cel de-al doilea fiu al cuplului, Jack, s-a născut în noiembrie 2019.

EkoNews.ro

Articole Recente