Atac sângeros la metroul din Londra. Pasageri și polițiști, înjughiați de un bărbat înarmat cu o sabie. 5 oameni duși la spital

atac

Atac violent s-a petrecut în nord-estul Londrei, la stația de metrou Hainault, conform informațiilor furnizate de Sky News. Evenimentul a fost marcat de un atac în care mai multe persoane au fost înjunghiate, determinând autoritățile să intervină rapid și să închidă stația pentru a asigura securitatea călătorilor și a permite desfășurarea investigațiilor. În urma incidentului, stația de metrou a fost scena unui amplu dispozitiv de securitate, iar accesul în zona respectivă a fost restricționat, mai multe artere adiacente fiind, de asemenea, blocate.

Atac sângeros la metroul din Londra

Un incident grav a avut loc recent în zona nord-estică a Londrei, la stația de metrou Hainault, așa cum raportează Sky News. Un atac brutal, în care mai mulți oameni au fost înjunghiați, a provocat o intervenție imediată a autorităților, care au fost nevoite să închidă stația pentru a asigura protecția pasagerilor și a facilita investigațiile necesare.

Ca răspuns la acest act de violență, stația de metrou a devenit centrul unui impresionant cordon de securitate. De asemenea, mai multe străzi din proximitate au fost închise, limitând astfel accesul publicului în zonă pentru a menține ordinea și a asigura desfășurarea eficientă a cercetărilor polițienești.

Momentan, nu există clarificări cu privire la natura atacului, nefiind exclusă nici ipoteza unui atentat terorist, dar nici cea a unui conflict izolat sau a unei răfuieli. În acest context incert, forțele de ordine au reușit să rețină un bărbat suspectat de implicare în acest incident grav.

Pe rețeaua de socializare X, Serviciul de Ambulanță londonez a emis un comunicat prin care a informat publicul că atacul a fost raportat la ora locală 6:54. Echipele de intervenție au fost imediat mobilizate la fața locului pentru a acorda primul ajutor victimelor și pentru a gestiona situația de urgență creată de acest incident nefericit. Aceste măsuri prompte au fost esențiale pentru stabilizarea situației și asigurarea asistenței medicale necesare celor afectați.

“Am trimis multiple resurse la fața locului. Colaborăm cu partenerii noștri in situații de urgență, am acordat asistență și am transporat la spital cinci persoane”. Potrivit unor surse citate de SkyNews, ar fi fost atacați și oameni ai legii, dar nu este clar dacă se află printre persoanele spitalizate.

www.ekonews.ro.

Articole Recente