Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone, despre perioada când erau rivali.

Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone, despre perioada când erau rivali.

Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone, două legende ale filmului de acțiune, au dezvăluit că, în perioada de vârf a carierei lor în anii 1980, au transformat totul într-o competiție. Ei au mărturisit că au concurat pentru a vedea cine poate pierde mai multă grăsime corporală și cine ucide cei mai mulți răufăcători în filmele în care apăreau. 

Într-un interviu prezentat în noul documentar „TMZ Presents: Arnold & Sly: Rivals, Friends, Icons”, starul din „Terminator”, în vârstă de 76 de ani, și actorul „Rocky”, în vârstă de 77 de ani, au oferit o privire în culisele rivalității lor.

Stallone a recunoscut că, la un moment dat, el a ajuns să aibă doar 7% grăsime corporală, în timp ce Schwarzenegger avea 10%, transformând această diferență într-o competiție despre cine are cei mai mulți mușchi. Cei doi actori erau cunoscuți pentru fizicul lor musculos, dar și pentru rolurile lor în filmele de acțiune.

Arnold Schwarzenegger, despre anii când rivalitatea dintre el și Stallone era puternică: „Ne purtam ca niște copii.”

„Devenise o competiție a corpului”, a spus vedeta din „The Jingle All The Way”.

Competiția a mers și mai departe atunci când aceștia au încercat să se întreacă în numărul de răufăcători pe care îi elimină în filme. Schwarzenegger a povestit că, dacă Stallone „a ucis 80 de oameni” într-un film, el trebuia „să omoare 87”. Această rivalitate a dus chiar la cereri exagerate pentru arme și scene de acțiune mai mari.

„Spuneam de fiecare dată că trebuie să am o armă mai mare decât a folosit Sly în Rambo”, a mărturisit Schwarzenegger.

Arnold Schwarzenegger, despre cum l-a păcălit pe rivalul Sylvester Stallone să apară într-un film dezastruos: “Ai putea fi mai machiavelic de atât?”

Ulterior, în anul 1991, cei doi foști rivali au devenit parteneri de afaceri și buni prieteni. Împreună cu Bruce Willis au investit atunci într-un lanț de restaurante. “Când am investit amândoi în Planet Hollywood, am început să zburăm împreună în jurul lumii pentru a-l promova și am devenit prieteni fantastici. Este un om grozav și acum suntem inseparabili”, a spus Schwarzenegger.

Arnold și Sylvester au jucat împreună în patru filme de acțiune: “The Expendables” (2010), “The Expendables 2” (2012), “Escape Plan” (2013) și “The Expendables 3” (2014).

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Film now

Articole Recente