Ben Stiller spune că a fost terifiat de recenziile îngrozitoare.

Ben Stiller spune că a fost terifiat de recenziile îngrozitoare.

Ben Stiller a mărturisit că s-a speriat când a văzut recenziile îngrozitoare pentru eșecul de box-office „Zoolander 2”: „A fost cu siguranță ceva neașteptat pentru mine”.

Actorul în vârstă de 58 de ani a vorbit despre experiența devastatoare, în cadrul podcastul lui David Duchovny, „Fail Better”.

„Credeam că toată lumea își dorea asta”, a spus starul de la Hollywood despre continuarea din 2016 a comediei de succes din 2001, potrivit People.

„Apoi realizezi: Wow, trebuie să fi greșit serios cu asta. Mai nimeni nu a mers la el. Și a primit aceste recenzii oribile”, a adăugat Stiller.

El a spus despre eșecul filmului: „M-a speriat într-adevăr. Nu mi-am dat seama. A fost atât de rău?”, a explicat el. „Ceea ce m-a speriat cel mai mult a fost gândul că pierd ceea ce eu credeam că fac amuzant, am început să mă interoghez singur …. legat de Zoolander 2… a fost cu siguranță ceva neașteptat pentru mine. Și categoric m-a afectat mult timp”, a adăugat Ben.

Prietenul său de multă vreme, Owen Wilson, s-a întors pentru această continuare, la fel ca Will Ferrell, iar Penelope Cruz a spus da unui rol în acest lungmetraj.

Comedia a obținut 28,8 milioane de dolari în SUA, potrivit Box Office Mojo, și 56,7 milioane de dolari la nivel global, ceea ce abia a acoperit bugetul de 50 de milioane de dolari al producției.

Criticii de la Rotten Tomatoes i-au acordat un rating de 22%, cu două puncte mai mare decât scorul publicului.

Ben Stiller și Christine Taylor, apariție rară pe covorul roșu, alături de fiul lor. Cei doi s-au împăcat după cinci ani

Eșecul la box office s-a dovedit a fi o binecuvântare deghizată

Starul din „Starsky And Hutch” a explicat acum că acest capitol din viața lui i-a dat timp să se gândească la ceea ce își dorea cu adevărat să facă mai departe.

„Lucrul minunat care a ieșit din toată povestea aceasta pentru mine a fost că brusc am avut spațiu și timp. Dacă pelicua ar fi fost un succes și ei ar fi spus: ‘Fă Zoolander 3 chiar acum’ sau mi-ar fi oferit un alt film, probabil că aș fi zis da și gata”, a argumentat el.

„Dar am avut acest timp pentru a sta cu mine și pentru a înțelege ce s-a întâmplat, dar și pentru a mă ocupa de alte proiecte – nu comedii, unele dintre ele, am timp efectiv timp să lucrez și să mă dezvolt în altă direcție”.

Stiller a explicat: „Întotdeauna mi-a plăcut să regiz. Întotdeauna mi-a plăcut să fac filme. Mereu, în mintea mea, mi-a plăcut ideea de a regiza filme încă de când eram copil”, adăugând, „și nu neapărat comedii. Și așa, în decursul următoarelor nouă sau 10 luni, am reușit să dezvolt aceste serii limitate”.

Între acestea și „Escape From Dannemora”. Ben a regizat șapte episoade din drama despre un angajat al unei închisori, care se implică romantic cu un deținut și îl ajută să evadeze. În 2018, Stiller a câștigat premiul Directors Guild of America pentru regie remarcabilă a unei miniserii și a primit, de asemenea, o nominalizare la Emmy pentru acest proiect.

El este, de asemenea, producător executiv și regizor al serialului de succes „Severance”.

EkoNews.ro

 

 

Articol preluat de pe: Film now

Articole Recente