Ce relație există între Elizabeth Hurley și Hugh Grant, la peste 20 de ani de la separare. El a înșelat-o cu o damă de companie

elizabeth hurley

Articol publicat 11 iunie 2024

Elizabeth Hurley a vorbit despre relația pe care o are cu Hugh Grant după divorț, mărturisind că au rămas prieteni apropiați, în ciuda programelor încărcate pe care le au.

Într-un interviu pentru The Sydney Morning Herald, actrița a vorbit despre relația pe care o are cu Hugh Grant, de care a s-a despărțit la începutul anilor 2000.

„Suntem prieteni foarte buni. El este căsătorit, are cinci copii. Are o carieră extraordinară”, a spus actrița în vârstă de 59 de ani, subliniind că au rămas în relații bune: „Întotdeauna știu ce face și el știe ce fac. Vom fi prieteni buni pentru totdeauna. Acum are copii mici, așa că este ocupat”.

În luna mai a acestui an, cei doi au fost văzuți împreună la proiecția de la Londra a celui mai recent film al ei, Strictly Confidential, unde au fost surprinși în timp ce discutau extrem de fericiți, ca pe vremuri.

Anterior, într-un interviu pentru People, actrița a făcut declarații despre legătura cu Hugh Grant: „Suntem prieteni foarte buni, am trecut prin multe împreună. Cred că unul dintre cele mai importante lucruri pentru a menține relații bune cu foștii este să ai mult respect pentru viața lor actuală”, spunea actrița, potrivit Daily Mail.

„Nu am mai fost implicați romantic de 20 de ani, cred. Am o relație de prietenie foarte strânsă, dar suntem mereu conștienți că există alte persoane în viețile noastre”, mai spunea Hurley.

Hugh Grant a înșelat-o pe Elizabeth Hurley cu o damă de companie

Liz Hurley, alături de Hugh Grant
Liz Hurley, alături de Hugh Grant / Profimedia Images

Elizabeth Hurley și Hugh Grant au fost împreună 13 ani, din 1987 până în 2000, fiind una dintre cele mai mediatizate relații ale vremii. S-au iubit și mulți se așteptau să-i vadă la altar, dar totul s-a rupt când Hugh a făcut o mișcare care a rănit-o profund pe Hurley: a înșelat-o cu o damă de companie și a și fost arestat pentru comportament indecent. Cei doi au reușit să se regăsească, după o vreme, ca prieteni, iar Grant a devenit chiar nașul fiului actriței.

Hugh este acum căsătorit cu producătoarea tv Anna Elisabet Eberstein. Cei doi și-au unit destinele în 2018. Anna a venit alături de soțul ei la premiera din Londra, dar nu a vrut să pozeze la panou. Au fost, însă, surprinși de paparazzi la plecare.

Hugh Grant și soția lui
Hugh Grant și soția lui / Foto: Profimedia

Articol preluat de pe: Film now

Articole Recente