Chris Hemsworth a vrut să joace un film regizat de Kevin Costner, “Nu am primit rolul.” Cine a făcut steaua de la Yellowstone? “

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth a fost foarte interesat de rolul unui film Kevin Costner, dar vedeta filmului “Yellowstone,” care a fost și el distribuit în acel film, l-a refuzat.

Actorul australian de 40 de ani a declarat într-o declarație pentru Entertainment Tonight la CinemaCon din Las Vegas că s-a îndrăgostit de un film cu Costner și chiar a încercat să-l convingă pe actor să se răzgândească.

“A existat un film, un scenariu pe care l-am citit și mi-a plăcut de la început și am spus, “Vreau să primesc acest rol,” apoi cineva mi-a spus, “Kevin Costner va juca personajul,” a spus steaua de “Thor.”

“Dar mi-ar plăcea să mă regizez. Rahat! Aşa că am petrecut o oră a doua zi încercând să-l conving, dar el a spus,” Îmi pare rău, e al meu, puştiule. “Deci nu a mers. Nu am primit rolul. “

Hemsworth a refuzat să dezvăluie numele filmului despre care spunea că este “abstract şi interesant… o scurtă poveste despre un bărbat şi o femeie. ”

“Cu siguranţă îl vede mai bine din perspectiva sa, în ceea ce priveşte sexul. Sunt şi cai implicaţi, e iubitor de cai. Soţiei mele îi plac caii şi citeşte povestea. Avem 10-11 cai acasă, iar el a spus,” Trebuie să fie în acest film, “Chris sa încheiat.

Jewel, femeia care l-a cucerit pe Kevin Costner, vorbeşte pentru prima dată despre actor. Cântăreţul găseşte “intensă” fascinaţia publicului

Kevin Costner: Chris va trebui să-şi aştepte rândul.

Kevin Costner a vorbit de asemenea cu Entertainment Tonight la CinemaCon, chiar și despre respingerea lui Hemsworth, spunând: “Este o poveste de dragoste, dar atâta timp cât sunt destul de tânăr să-l joace, voi juca. Chris va trebui să-şi aştepte rândul. ”

Tot spunea: “E atât de frumos şi atât de bun. Va trebui să-ţi găseşti propria poveste de dragoste. Dar mă bucur că i-a plăcut. ”

Kevin Costner. Profil

Kevin Costner. Profil

Cu toate acestea, Costner a recunoscut că Hemsworth a avut o șansă de a obține un rol într-unul dintre filmele sale în viitor.

“Dacă aş ajunge la un punct în care nu aş mai putea face asta, l-aş căuta. El este cu siguranţă unul dintre marii actori ai momentului,” a concluzionat Costner.

Între timp, Chris se concentrează pe promovarea viitorului său film de acțiune, “Furiosa,” precum și “Transformers One,” în care el vorbește Orion Pax.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Film now

Articole Recente