Chris Hemsworth, dezvăluiri despre rolul interpretat în „Furiosa”, prequel al filmului „Mad Max: Fury Road”: „Am stat aproape patru ore pe scaunul de machiaj!”

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth interpretează personajul principal negativ în „Furiosa”, un prequel al peliculei „Mad Max: Fury Road” din 2015, dar transformarea nu a fost deloc simplă pentru actorul de 40 de ani, întrucât a fost nevoit să petreacă aproape patru ore pe scaunul de machiaj.

În cadrul unui interviu Variety, actorul din „Thor: Love and Thunder” a vorbit despre cât de mult timp i-a luat să se transforme în războinicul răufăcător dr. Dementus, precizând că a avut nevoie și de un nas protetic.

Citește și: Primele recenzii pentru „Furiosa”, un prequel al filmului „Mad Max: Fury Road”. Criticii vorbesc despre un film „unic” și îi laudă pe „fantasticii” Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth

„Am petrecut cam patru ore pe scaunul de machiaj”, a dezvăluit Hemsworth pentru sursa citată mai sus: „Evident că la final ajungeam să fiu nervos”.

Chris Hemsworth, în „Furiosa”, un prequel al filmului „Mad Max: Fury Road” / Profimedia Images

Actorul a explicat, de asemenea, că nervii pe care și i-a făcut la machiaj l-au ajutat pe ecran: „Chiar mi-au îmbunătățit perfomranța. A fost o furie reprimată care a ieșit la suprafață în cele din urmă”.

Anterior, într-un interviu pentru Entertainment Weekly, actorul a declarat că regizorul filmului, George Miller, și-a imaginat personajul său „a fi o figură romană cu aspect istoric”, motiv pentru care poartă o mantie în filmul de acțiune.

De asemnea, actorul a precizat că oamenii pot observa asemănări cu personajul său anterior de supererou, Thor și a explicat că s-a bucurat să aibă șansa de a intra în pielea unui personaj negativ.

Citește și: Tom Hardy revine într-un prequel Mad Max. Rămâne de văzut ce se întâmplă cu Charlize Theron, cu care nu s-a înțeles deloc la filmări

„Nu a fost comparație intenționată cu Thor, dar mi s-a părut un punct de plecare minunat. Să joc rolul antagonistului, să mă transform în acest personaj complet diferit a fost foarte distractiv. Mi-a plăcut. A fot o atracție reală”, a mai spus actorul.

Ce spun primele recenzii despre „Furiosa”

Primele reacții la proiecția timpurie au devenit deja virale, iar rolurile pe care le fac Taylor-Joy și Hemsworth sunt evidențiate de critici, arată indiewire.com.

David Ehrlich de la IndieWire a scris: „Îmi face o mare bucurie să vă transmit că ‘Furiosa’ este cu adevărat foarte bun. Operează într-o abordare extrem de diferită de ‘Fury Road’ (în moduri despre care bănuiesc că îi va frustra pe unii oameni), în timp ce își conturează propria legendă în pustietate.”

Josh Horowitz a scris pe Twitter: „‘FURIOSA’ nu este ‘FURY ROAD’ și asta e ok. Nici nu încearcă să fie. Este unic, este fantastic. Abia aștept să-l văd din nou și din nou și să-l tot aprofundez. Tot respectul, George Miller. Cât despre interpretare, Anya și Hemsworth sunt fantastici. Tom Burke impresionează.”

Citește și: Charlize Theron s-a simțit amenințată de Tom Hardy, pe platourile de la „Mad Max: Fury Road”. Detalii incredibile ies la iveală despre relația dintre cei doi

„Furiosa” a fost descris drept un film „puternic” de către Erik Davis de la Fandango: „‘Furiosa’ lui George Miller este un film de acțiune puternic, nu putea fi mai bun! O epopee feroce și necruțătoare, care extinde povestea personajului Furiosa, dar și a Wasteland, oferind în același timp cele mai nebune urmăriri, cele mai bombastice personaje și o cinematografie pur și simplu uimitoare. Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth sunt cu totul în Wasteland și ambii oferă niște performanțte incredibile. Există o secvență anume care m-a uluit. Îmi plac filmele #MadMax și mi-a plăcut acest film. Pregătiți-vă!”.

Articol preluat de pe: Film now

Articole Recente