Romanticul Christian Bale și-a sărbătorit soția, de Ziua Mamei. I-a dăruit flori și s-au ținut de mână ca doi îndrăgostiți, pe străzile din NYC

Romanticul Christian Bale și-a sărbătorit soția, de Ziua Mamei. I-a dăruit flori și s-au ținut de mână ca doi îndrăgostiți, pe străzile din NYC

Christian Bale a luat o pauză de la filmarea noului său proiect cinematografic „The Bride”, pentru a sărbători Ziua Mamei alături de soția sa, Sibi Blazic, și de fiul lor de 10 ani, Joseph, în New York.

Actorul în vârstă de 50 de ani, care s-a căsătorit cu Blazic în 2000, a fost văzut duminică, în public, împreună cu partenera sa de viață și cu băiatul lor.

Bale i-a dăruit soției sale în vârstă de 54 de ani un buchet de flori roz. Cei doi, îmbrăcați în ținute casual sport, s-au ținut de mână și și-au zâmbit pe străzile din NYC.

În SUA, în a doua duminică a lunii mai, este celebrată Ziua Mamei.

Christian Bale și Sibi s-au întâlnit pentru prima dată, pe platoul de la „Little Women”, în 1994. El juca atunci alături de Winona Ryder, pentru care Sibi lucra ca asistent personal.

Și-au unit oficial destinele șase ani mai târziu și au doi copii împreună, Emmeline (19 ani) și Joseph (10 ani). Familia locuiește în Los Angeles.

Christian Bale, transformare radicală de imagine pentru „The Bride”

Christian Bale, cunoscut drept maestrul transformărilor la Hollywood, și-a schimbat imaginea și pentru cel mai nou rol pe care-l interpretează. Actorul câștigător al premiului Oscar și-a ras părul de pe cap și a slăbit din nou. El filmează în această perioadă în New York City, împreună cu Jessie Buckley, pentru pelicula regizoarei Maggie Gyllenhaal.

*EXCLUSIVE* Christian Bale and wife Sibi Blazic spotted during a rainy romantic stroll on Mother’s Day in NYC
Christian Bale și Sibi Blazic, de Ziua Mamei, în NYC. Profimedia

Christian Bale are rolul principal în cel de-al doilea film regizat de Maggie Gyllenhaal. Sursă de inspirație i-a fost acesteia lungmetrajul din 1935, „Bride of Frankenstein”.

Din distribuția noului proiect mai fac parte Penelope Cruz, Annette Bening, Julianne Hough, John Magaro și Peter Sarsagaard, soțul regizoarei.

Gyllenhaal regizează după un scenariu scris de ea, bazat pe personaje create de Mary Shelley.

Warner Bros. a stabilit ca dată de lansare ziua de 3 octombrie 2025.

Christian Bale va juca și în „The Church of Living Dangerously”, în rolul predicatorului John Lee Bishop, prins în traficul de droguri pentru un cartel mexican.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Film now

Articole Recente