Jeff Daniels, despre secretul căsniciei lui de 45 de ani: “Trebuie să știi când să-ți ții gura”. Actorul din “Tăntălăul și Gogomanul”, îndrăgostit și acum de iubita din liceu

Jeff Daniels

Discreți, uniți și înfruntând viața de mână, Jeff Daniels și soția lui, Kathleen, sunt căsătoriți de 45 de ani. Actorul de 69 de ani, iubit din multiple filme, inclusiv din comedia “Tăntălăul și Gogomanul”, și-a deschis sufletul cu privire la viața lui privată, liniștită, de acasă.

Jeff Daniels s-a îndrăgostit de Kathleen Treado încă de pe vremea liceului. În 1979 ajungeau la altar și de atunci nu s-au mai despărțit.

“În vremurile bune și în vremurile rele, ea a avut influența de a mă ține în echilibru. E cel mai mare fan al meu, cea care mă încurajează, cea care îmi spune că totul va fi bine”, a declarat Daniels pentru People.

Citește și: Romanticul Christian Bale și-a sărbătorit soția, de Ziua Mamei. I-a dăruit flori și s-au ținut de mână ca doi îndrăgostiți, pe străzile din NYC

Mai în glumă, mai în serios, actorul care acum joacă rolul principal în “A Man in Full” a spus că secretul căsniciei sale longevive este că a deprins o abilitate de mare ajutor: știe când să tacă. “Trebuie să știi când să-ți ții gura. Explicatul din partea unui bărbat este o boală, iar leacul este pur și simplu să te oprești din vorbit”.

Jeff Daniels și familia s-au mutat într-un orășel cu 5.000 de locuitori

În 1986, Jess și Kathleen au luat decizia de a se muta de la Hollywood pentru a-și crește copiii într-un orășel mic din Michigan, în care trăiesc puțin peste 5.000 de oameni. Ben (39 de ani), Lucas (36 de ani) și Nellie (33 de ani) sunt cei trei ai cuplului.

“Nu am vrut să mi se întâmple și mie ceea ce au pățit alte persoane. Nu am vrut să fiu contaminat de faimă. Pentru familie, să stăm departe de tot ce înseamnă lucrurile asociate cu celebritatea a fost decizia bună”, a mai spus Jeff Daniels.

Deși locuiește de atât de mult timp în afara Hollywoodului, actorul a rămas relevant în industrie și a bifat roluri importante. Și copiii lui au ales să-i rămână aproape. Lucas lucrează la un teatru nonprofit pe care tatăl lui l-a deschis. Nellie este profesoară la un liceu public, în timp ce Ben are mai multe îndeletniciri, printre care și munca la un podcast cu tatăl lui, Alive and Well Enough, dar lucrează și ca inginer de sunet.

Citește și: Pozele în care diferența de vârstă dintre Aaron Taylor-Johnson și soția lui nu mai pare de 24 de ani. Îmbrăcați cool, cei doi s-au plimbat relaxați prin Londra

Citește și: El în trening și cu bentiță, ea în pantaloni scurți și tricou. Jude Law și Phillipa Coan, apariție rară pe străzile din NYC, alături de fiica cea mare a actorului

Articol preluat de pe: Film now

Articole Recente