Copiii lui Hugh Jackman își fac griji pentru actor. Starul, afectat de despărțirea de soția sa. „Ava și Oscar au făcut scut în jurul lui, ei îl cunosc cel mai bine”

Hugh Jackman

Articol publicat 08 mai 2024

Hugh Jackman își găsește alinarea în copiii săi, Ava și Oscar, după despărțirea de soția sa.

Potrivit publicației Woman’s Day, actorul în vârstă de 55 de ani ar fi foarte „trist”, pe fondul divorțului de Deborra-Lee Furness. Cu toate acestea, se pare că cea mai mare mângâiere vine din partea copiilor săi, care îi sunt mai aproape ca oricând în această perioadă dificilă pentru întreaga familie.

„Ei îl cunosc cel mai bine și îl surprind în mod constant”, a declarat o sursă din cercul acestora.

„Au devenit mai apropiați decât și-ar fi putut imagina el vreodată și poate avea încredere în ei, în timp ce înainte ar fi apelat pentru orice la Deb”, a mai spus sursa.

Fiica lui Hugh ar fi fost cea care a inițiat un plan de „salvare a tatălui”, ajutată de fratele ei, după ce a observat cât de greu îi este actorului să parcurgă această separare dureroasă.

„Ava și Oscar au făcut într-adevăr scut în jurul lui, ceea ce a avut un impact uriaș. Întotdeauna arată cel mai fericit când este cu cei doi”, a adăugat sursa citată.

Prietenii actorului speră că legătura profundă pe care o are cu copiii săi să îl ajute să depășească actuala criză emoțională.

Imagini cu Hugh Jackman, la plimbare cu Ava și Oscar, au fost surprinse de fotografi în ultima perioadă. 

Mândria lui. Hugh Jackman și fiica sa, răsfăț dulce la o cofetărie în New York. Ava are 18 ani și a fost crescută departe de lumina reflectoarelor

Starul din „Logan” și-a îngrijorat fanii după o serie de fotografii postate pe rețelele sociale.

hugh jackman si sotia
Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness, divorț după 27 de ani de căsnicie. / Foto: Profimedia

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au fost căsătoriți 27 de ani

Anterior, un cunoscut din cercul lui Hugh a declarat în exclusivitate pentru DailyMail.com că actorul merge înainte și se pregătește pentru lansarea filmului „Deadpool & Wolverine”. Acesta a mai susținut că, deși s-a despărțit de actrița și producătoarea Deborra-Lee, în vârstă de 68 de ani, în septembrie, Hugh nu are niciun interes să-și refacă viața amoroasă deocamdată.

Articol preluat de pe: Film now

Articole Recente