Soția lui Bruce Willis, despre cum s-a schimbat în bine viața ei de când a anunțat boala actorului: “O greutate mi s-a ridicat de pe umeri”

Bruce Willis

 

Emma Heming, soția lui Bruce Willis, a dezvăluit că anunțarea publică a bolii de care suferă actorul a fost ca și cum o greutate imensă i-a fost ridicată de pe umeri.

Întrebată cum s-a schimbat viața ei de când a anunțat, la începutul lui 2023, că Bruce e bolnav de demență, la un an de când făcuse public un alt diagnostic, cel de afazie, fostul model de 45 de ani a spus că “totul s-a schimbat în bine după ce am putut să facem public diagnosticul. Am putut să respir și am simțit cum o greutate mi s-a ridicat de pe umeri”. Deși gestionarea afecțiunii nu e un lucru ușor nici pentru bolnav și nici pentru aparținători, să știe cu ce se confruntă cu adevărat e un mare atu.

Citește și: Emma Heming, soția lui Bruce Willis, e sprijinul numărul 1 al actorului, în lupta lui cu demența, dar vrea să-i ajute și pe alții: “Mă chinui cu vina”

Acum, Emma și Bruce nu mai apar la evenimente mondene, ci bruneta de 45 de ani a devenit cel mai mare susținător și “vocea” partenerului ei. Tocmai de aceea, a înlocuit covorul roșu cu conferințe medicale și de educare a publicului. Cea mai mare dorință a ei este să ajute la atragerea atenției asupra demenței frontotemporale astfel încât să existe cât mai multe cercetări în domeniu și să se poată descoperi un tratament pentru această afecțiune debilitantă.

“Am putut să caut susținerea de care aveam nevoie disperată pentru soțul meu și pentru întreaga noastră familie”, a mai adăugat Heming Willis despre cum s-a transformat viața ei și a tuturor celor dragi.

În luna martie, Bruce Willis și Emma Heming Willis au sărbătorit 15 ani de căsnicie. Așa cum a transmis fostul model la acel moment, nimic nu mai e la fel pentru ei, dar sunt mai uniți și mai conectați ca oricând. Au două fetițe superbe, de 11 și 9 ani, dar le sunt alături și fosta soție a actorului, Demi Moore, și cele trei fiice pe care le au împreună.

Citește și: Starea lui Bruce Willis se degradează accelerat. Un prieten apropiat spune că actorul nu mai poate citi și nu mai poate vorbi normal

Citește și: Bruce Willis, susținut la fiecare pas de soția cu 23 de ani mai tânără. Emma Heming, dovezi de dragoste pe rețelele sociale

Articole Recente