Fiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Fiicele lui Nicole Kidman,

Nicole Kidman a strălucit pe covorul roșu alături de fiicele sale Sunday Rose, în vârstă de 15 ani, și Faith Margaret, în vârstă de 13 ani, în timp ce primea prestigiosul premiu AFI Lifetime Achievement Award. Alături de soțul său, Keith Urban, și de familie, actrița australiană a fost în centrul atenției la evenimentul din Los Angeles.

Cele două adolescente, Faith și Sunday, au atras toate privirile în ținute elegante, în timp ce își susțineau mama pe covorul roșu. Nicole, în vârstă de 56 de ani, a strălucit într-o rochie aurie, cu o trenă lungă de peste un metru. Piesa vestimentară s-a mulat perfect pe silueta sa, iar decolteul amplu i-a scos în evidență bustul generos.

„Să primesc acest premiu mă umple de recunoștință. Să fiu prima din Australia mă lasă fără cuvinte. Am crescut ca o fată dintr-o suburbie a Sydney-ului, care doar și-a dorit să fie actriță. Să-mi construiesc o carieră făcând ceea ce iubesc este o binecuvântare care-mi depășește orice vis. Mulțumesc pentru această mare onoare”, scria Kidman cu un weekend în urmă, când a aflat vestea primirii premiului.

În același timp, fiicele sale au optat pentru rochii lungi elegante, colorate în roșu și corai. Puștoaicele au moștenit trăsăturile superbe ale părinților lor celebri, pe care le-au accentuat cu ajutorul unui machiaj simplu. Faith și Sunday au stat lipite de mama lor, care abia și-a putut stăpâni emoțiile.

Citește și: Este leită mama sa. Faith, fiica lui Nicole Kidman, fotografiată în aeroport alături de tatăl ei, într-o rară apariție publică

La evenimentul unde a primit un premiu pentru întreaga carieră, Nicole a fost însoțită și de sora sa, Antonia Kidman, și de cumnatul ei, Craig Marran. De asemenea, soțul actriței, Keith Urban, nu a fost doar prezent pe covorul roșu, ci și-a exprimat și mândria față de soția sa pe platformele de socializare.

„Într-o carieră care este încă în plină desfășurare, în această seară, @americanfilminstitute o va onora pe soția mea ca cel mai nou membru al acestei extraordinare fraternități. Sunt atât de mândru de tine”, a scris el la descrierea postării de pe contul de Instagram.

EkoNews.ro

 

 

Articol preluat de pe: Film now

Articole Recente