Ines de Ramon Strălucește în Los Angeles: Noul Chip al Campaniei UTER și Viața Amoroasă cu Brad Pitt

Ines de Ramon

Articol publicat 18 aprilie 2024

Iubita celebrului actor Brad Pitt, Ines de Ramon, în vârstă de 34 de ani, a fost surprinsă zilele trecute în timpul unei plimbări prin Los Angeles, unde și-a etalat cu mândrie silueta ca trasă prin inel. Vedeta a purtat o ținută lejeră, dar de efect, care i-a pus în evidență trupul parcă sculptat. 

Îmbrăcată într-un crop top alb și blugi albaștri cu talie înaltă, Ines a transformat trotuarul în propriul ei podium. Abdomenul plat și pielea bronzată au atras imediat privirile trecătorilor, în timp ce mergea liniștită vorbind la telefon. Iubita actorului în vârstă de 60 de ani și-a completat look-ul cu o pereche de cizme maro și o geantă neagră, având pe braț un pulover gri.

Apariția vedetei vine la scurt timp după ce publicația DailyMail a confirmat faptul că aceasta va fi imaginea unei campanii publicitare de primăvară/vară 2024 pentru UTER, un brand al designerului Philippe Uter.

Citește și: Noi detalii despre relația lui Brad Pitt cu Ines de Ramon: „Are un zâmbet obraznic de fiecare dată când e în preajma ei”

Ines de Ramon, care este șefa departamentului de vânzări en-gros pentru Anita Ko Jewelry, are o relație de doi ani cu Brad Pitt, care, potrivit apropiaților, marchează prima relație serioasă a actorului de la divorțul său de Angelina Jolie.

„Este prima relație serioasă și acesta nu ar putea fi mai fericit! Alături de Ines, el și-a găsit din nou acea sclipire. Este absolut minunat să vezi asta. Brad este un bărbat grozav. Merită să fie fericit!”, a dezvăluit un apropiat al actorului pentru Page Six.

Cei doi și-au găsit liniștea unul în brațele celuilalt după relații eșuate. Ramon s-a despărțit de actorul Paul Wesley în 2022, după trei ani de căsnicie, iar Pitt s-a despărțit de Angelina Jolie în 2016, după ce au început să se întâlnească în 2005 și s-au căsătorit nouă ani mai târziu, în 2014. Anterior, actorul a fost căsătorit cu actrița Jennifer Aniston, din 2000 până în 2005.

Motivul pentru care Brad Pitt nu o prezintă pe Ines de Ramon copiilor lui

Brad Pitt și Angelina Jolie au împreună șase copii, trei adoptați, Maddox, în vârstă de 22 de ani, Pax, în vârstă de 20 ani, și Zahara, în vârstă 19 ani, și trei biologici, Shiloh, în vârstă de 17 ani, și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 15 ani. Chiar dacă actorul nu a primit custodia copiilor după despărțirea de soția sa, încă încearcă să creeze o conexiune cu ei.

Citește și: Are 60 de ani, dar timpul stă în loc pentru el. Brad Pitt și-a etalat mușchii perfect lucrați la filmările „Apex”, după ce a fost acuzat că și-a făcut lifting facial

El își dorește să o prezinte pe Ines de Ramon celor șase copii pe care îi are împreună cu actrița de la Hollywood, însă încearcă să evite „o dramă” cu Angelina, despre care apropiații celor doi susțin că este „cea mai bună prietenă a copiilor”.

„Brad calcă pe un teren minat când vine vorba despre a le prezenta copiilor noua lui iubită. Angelina nu doar că este mama copiilor, ea este și cea mai bună prietenă a lor”, a declarat o sursă pentru National Enquirer. „Îți poți imagina cum ar fi o întâlnire între copii și Ines? Nu e de mirare că nu se grăbește să facă prezentările”. 

EkoNews.ro

Articole Recente