Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”

Zendaya

Zendaya a vorbit pentru prima dată despre scenele intime din filmul „Challengers”, dezvăluind că „i-au plăcut mult” și asta datorită colegilor ei, Josh O’Connor și Mike Faist. Actrița i-a lăudat pe cei doi actori și a mărturisit că s-a simțit norocoasă să fie alături de ei. 

„Scenele intime au fost atât de bune, mi-au plăcut”, a mărturisit Zendaya pentru The Mirror. „M-am simțit foarte norocoasă să lucrez cu ei. Indiferent de moment, am simțit întotdeauna că ne putem baza unul pe celălalt”.

De asemenea, actrița în vârstă de 27 de ani a recunoscut că a apreciat sprijinul coordonatorului de intimitate de pe platoul de filmare, evidențiind importanța de a crea un mediu sigur pentru toți cei implicați.

„Am avut un coordonator de intimitate care a fost fantastic și de mare ajutor, pentru că era important să ne simțim în siguranță”, a spus ea pentru The Hollywood Reporter.

Mai mult, cei trei actori au fost nevoiți să găsească soluții pentru a se apropia cât mai mult în timpul liber, astfel încât să poată filma scenele intime fără rețineri.

„A trebuit să găsim o modalitate prin care să ne simțim în largul nostru. Am jucat tenis împreună, am ieșit împreună, am repetat împreună. Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”, a mai spus actrița.

În filmul care îi are în rolurile principale pe Josh O’Connor, în vârstă de 33 de ani, și Mike Faist, în vârstă de 32 de ani, Zendaya joacă rolul lui Tashi Duncan, o speranţă a tenisului, căsătorită cu un campion care se află într-o perioadă de înfrângeri, pe nume Art, interpretat de Faist.

Citește și: Producătorii „Spider-Man: Homecoming” nu știau cine este Zendaya înainte de a o distribui în rolul MJ: Ne-am simțit atât de prost

„Challengers”, regizat de Luca Guadagnino, prezintă povestea lui Tashi (Zendaya), care încearcă să-și ajute soțul (Mike Faist) să-și recâștige succesul în lumea tenisului. Planul lui Tashi pentru revenirea soţului ei este ca Art să se înscrie la turneul de tenis Challengers. Dar lucrurile iau o întorsătură interesantă atunci când Art trebuie să se confrunte cu un alt jucător ratat pe nume Patrick, interpretat de O’Connor, care se întâmplă să fie şi fostul iubit al lui Tashi şi cel mai bun prieten al lui Art.

Articol preluat de pe: Film now

Articole Recente