Nicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

Nicole Kidman

Articol publicat 28 aprilie 2024

Nicole Kidman a fost strălucitoare la propriu și la figurat, într-o rochie spectaculoasă ce a făcut-o să arate ca o întruchipare a unui trofeu Oscar. Actrița de 56 de ani a primit un premiu pentru întreaga carieră, în cadrul unei gale unde a fost susținută de soț și de fiice, dar și de prietenii celebri din industrie.

Nicole Kidman a fost statuară la evenimentul din Los Angeles. Institutul American de Film a onorat-o cu un premiu pentru întreaga carieră. Starul australian s-a ridicat la înălțimea așteptărilor și a fost de-a dreptul ravisantă pe covorul roșu. Ținuta aurie cu paiete și trenă i-a venit mănușă și i-a lăsat la vedere brațele tonifiate, un decolteu de bun-gust, punându-i silueta subțire în valoare.

Nicole Kidman / Foto: Profimedia

Fiicele adolescente ale lui Nicole Kidman, elegante și stilate la doar 13 și 15 ani

Pe lângă Nicole, vedetele serii au fost fiicele ei adolescente, Faith (13 ani) și Sunday (15 ani), rareori văzute în public și, cu atât mai puțin, la evenimente. Cele două fete superbe, înalte, copii fidele ale părinților lor celebri, au stat mai mereu în preajma mamei lor, care s-a arătat mândră și emoționată să le aibă alături. În rochii lungi, viu colorate, în roșu și corai, puștoaicele au fost elegante și stilate.

nicole kidman familie
Nicole Kidman, Keith urban și fiicele lor, alături de sora lui Nicole și fiica acesteia/ Foto: Profimedia

“Să primesc acest premiu mă umple de recunoștință. Să fiu prima din Australia mă lasă fără cuvinte. Am crescut ca o fată dintr-o suburbie a Sydney-ului, care doar și-a dorit să fie actriță. Să-mi construiesc o carieră făcând ceea ce iubesc este o binecuvântare care-mi depășește orice vis. Mulțumesc pentru această mare onoare”, scria Kidman cu un weekend în urmă, când a aflat vestea primirii premiului.

Nicole Kidman
Nicole Kidman / Foto: Profimedia

Și înainte de a păși pe covorul roșu, Nicole a făcut o ședință foto ad-hoc în curtea splendidă a casei sale, unde lumina soarelui și a apei din piscină au făcut ținuta complet aurie să strălucească și mai tare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La gală au sprijinit-o cele mai importante persoane din viața ei, soțul Keith Urban, fiicele Faith și Sunday, sora ei, Antonia, dar și fata acesteia, Lucia. Nu au lipsit nici nume mari din industria filmului, apropiați ai lui Nicole. Reese Witherspoon, Naomi Watts, Morgan Freeman, Cynthia Erivo, Michelle Pfeiffer și Joey King au fost printre colegii care au felicitat-o.

Articol preluat de pe: Film now

Articole Recente