Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotografiată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, însă continuă să-și păstreze optimismul în fața bolii teribile și pare să se bucure din plin de timpul petrecut alături de cei dragi.

Recent, actrița cunoscută pentru rolul din „Beverly Hills 90210”, în vârstă de 53 de ani, a fost surprinsă în Malibu, unde a ieșit la un restaurant alături de prietena ei, Holly Marie Combs.

Citește și: Shannen Doherty, lovită din toate părțile. Înainte să intre în operația pe creier a aflat că soțul o înșela de 2 ani: “M-am simțit trădată”

La câteva săptămâni de când a dezvăluit că a început să-și vândă din proprietăți, pentru a-i ușura viața mamei ei atunci când ea nu va mai fi, actrița a fost fotografiată când mergea la Soho House, cu fosta ei colegă din „Charmed”, în vârstă de 50 de ani.

Marie Combs fotografiată în Malibu / Profimedia Images
Marie Combs fotografiată în Malibu / Profimedia Images

În imaginile respective, actrița apare îmbrăcată în pantaloni maro, pe care i-a combinat cu o bluză neagră și o geacă supradimensionată.

Shannen Doherty, fotografiată în Malibu / Profimedia Images
Shannen Doherty, fotografiată în Malibu / Profimedia Images

De asemenea, ea și-a combinați ținuta cu botine cu tocuri înalte și a optat pentru un machiaj discret, iar părul negru lăsat liber îi cade lejer pe spate.

Shannen Doherty, fotografiată în Malibu / Profimedia Images
Shannen Doherty, fotografiată în Malibu / Profimedia Images

Citește și: Shannen Doherty, acuzații la adresa actriței Alyssa Milano. Ce îi reproșează colegei sale din „Farmece”: Am plâns în fiecare noapte atunci

Shannen Doherty a anunțat că i s-a răspândit cancerul la oase

După ce a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer la sân în stadiul 4 în 2019, Shannen Doherty a declarat în luna noiembrie a anului 2023, într-un interviu acordat revistei People, că boala i s-a extins și la oase. Cumplita veste vine la doar câteva luni după ce le-a împărtășit fanilor că-i ajunsese cancerul și la creier.

„Nu mi-e frică de moarte pentru că știu unde merg, oamenii pe care o să-i văd….Nu vreau să mor. Asta-i diferența. Nu mi-e teamă de moarte, doar că nu vreau să mor… niciodată. Pentru că nu am terminat cu viața. Nu am terminat de iubit. Nu am terminat de creat. Nu am terminat cu speranța de a schimba lucrurile în bine. Pur și simplu nu am terminat încă”, a mărturisit actrița din „BH 90210”, în discuția cu reporterii People.

Doherty, care a făcut public teribilul diagnostic și care și-a ținut la curent fanii cu evoluția acestei boli, a aflat pentru prima dată că are cancer în 2015. Doi ani mai târziu, era în remisie. În februarie 2020, a anunțat că din nefericire cancerul a revenit în 2019 și a fost clasificat în stadiul 4.

Citește și: Familia lui Matthew Perry, primele declarații după ce actorul s-a stins la 54 de ani. Mama lui, absolut devastată de durere, a trebuit să-i recunoască trupul

„Când te întrebi: ‘De ce eu? De ce am făcut cancer?’, apoi ‘De ce mi-a revenit cancerul? De ce sunt în stadiul 4?’. Toate acestea te fac să cauți scopul cel mare în viață”, a explicat ea.

În vara anului 2023, Doherty a distribuit un videoclip în care apărea în spital înainte de una dintre operațiile la care a fost supusă: îndepărtarea unei tumori pe creier.

„A fost cu siguranță unul dintre cele mai înfricoșătoare lucruri prin care am trecut vreodată în toată viața mea”, a povestit ea.

Articole Recente