Reacția Vaduvei lui Patrick Swayze la Vestea Diagnosticului de Cancer: „Cea Mai Grea Noapte din Viața Mea”

Patrick Swayze

Patrick Swayze, actorul cunoscut pentru rolul interpretat în „Dirty Dancing”, s-a stins din viață în 2009, după ce a fost diagnosticat cu o formă de cancer. Acum, 15 ani mai târziu, văduva lui, Lisa Niemi Swayze, a dezvăluit cum s-a simțit când a aflat că partenerul ei este grav bolnav.

Într-un interviu, în cadrul căruia a vorbit despre eforturile ei de a susține organizația non-profit Pancreatic Cancer Action Networ, Lisa a dezvăluit cum s-a simțit atunci când a aflat că soțul ei, Patrick Swayze, a fost diagnosticat cu cancer pancreatic.

„A fost cea mai grea noapte din viața mea”, a spus Lisa, care a continuat: „Țin minte că Patrick mi-a spus: „Sunt un om mort!”. Am dormit în spital atunci, lângă patul lui. M-am simțit ca și cum un cui ar fi fost bătut în propriul sicriu. Viața se schimbă într-o clipă și nu poți scăpa de realitatea a ceea ce înseamnă acel diagnostic. Este pur și simplu groaznic. A fost un moment îngrozitor”.

Lisa a precizat, de asemenea, că ea s-a bucurat foarte mult că Patrick a supraviețuit aproape 22 de luni după ce a fost diagnosticat cu cancer pancreatic.

Într-un interviu pentru „Amy and T.J Podcast”, Lisa a dezvăluit și cum a reacționat Patrick când a aflat că este bolnav, precizând că a fost conștient că lucrurile nu se vor încheia bine pentru el. Dacă ea nu știa nimic despre această boală, actorul din „Dirty Dancing” cunoștea niște oameni care au primit același diagnostic și au murit. Tocmai de aceea, el a afirmat: „Sunt un bărbat mort”.

Dirty Dancing: Havana Nights - After Party
HOLLYWOOD – FEBRUARY 24: Patrick Swayze and wife Lisa Niemi attend the after party for the Los Angeles premiere of “Dirty Dancing: Havana Nights”, February 24, 2004 in Hollywood, California. (Photo by Giulio Marcocchi/Getty Images)

Lisa a subliniat, însă, că din momentul în care a aflat că soțul ei este bolnav și-a folosit toată energia pentru a-l ajuta să se simtă bine, să-l ajute să supraviețuiască.

În 1987, Jennifer Grey și Patrick Swayze deveneau vedete internaționale grație rolurilor din „Dirty Dancing”. Filmul spune povestea lui Frances „Baby„ Houseman, jucată de Jennifer, o adolescentă care se îndrăgostește de Johnny Castle, un instructor de dans care frângea inimi, interpretat de Patrick. Dacă pe ecran păreau făcuți unul pentru celălalt, la filmări, Jennifer și Patrick au avut mult de muncit pentru că, în realitate, nu aveau niciun pic din chimia specifică unui cuplu.

Lisa Niemi a fost criticată atunci când s-a recăsătorit

Văduva lui Patrick Swayze, actrița și dansatoarea Lisa Niemi Swayze, în vârstă de 67 de ani, a apărut în episodul din 8 aprilie al podcastului „Amy and T.J”, unde a vorbit despre relația cu regretatul actor, care a murit în 2009, din cauza unui cancer pancreatic, dar și despre cum s-a schimbat viața ei.

Lisa, care s-a căsătorit pentru a doua oară, în 2014, a spus că unii dintre fani au criticat-o pentru decizia de a-și reface viața cu Albert DePrisco.

„Am primit multe critici. Unele dintre ele erau ceva de genul: „Cum îndrăznești?” Unii dintre fanii lui Patrick au crezut că sunt malefică, pur și simplu nu m-au plăcut pentru că m-am căsătorit cu el”, a spus actrița.

„Au fost multe critici, multe vorbe rele, dar pur și simplu înveți să trăiești cu ele și să mergi înainte. La un moment dat am fost tentată să le răspund, să spun: „Hei, pune-te în papucii mei, spune-mi cum este. Mergi înainte. Spune-mi că doar pentru că mi-am pierdut soțul înseamnă că nu-l mai iubesc”, a mai continuat ea, adăugând: „Cum ai putea să rostești așa ceva? Este ridicol!”

Lisa l-a cunoscut pe starul din „Dirty Dancing” când erau adolescenți: „Prima mea profesoară de dans a fost mama lui, așa ne-am cunoscut. El a fost primul meu partener de dans. Pur și simplu ne-am privit în ochi și…bang. Magia incredibilă s-a produs. Am fost parteneri de dans timp de 34 de ani”.

Articol preluat de pe: Film now

Articole Recente