Mel Gibson, apariție rară alături de iubita sa cu 34 de ani mai tânără și fiul lor.

Mel Gibson

Mel Gibson a fost fotografiat alături de familia sa, în Malibu, într-o apariție rară în public. Actorul a mers la cină împreună cu iubita lui, Rosalind Ross, și fiul lor, Lars.

Mel, într-o ținută lejeră, cu bermude și tricou, poartă o orteză după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o la umăr. Nu se cunoaște exact motivul pentru care a fost supus operației, dar actorul din „Lethal Weapon” a suferit tot felul de incidente în ultimele luni pe platourile de filmare.

Starul din „Mad Max” a fost surprins de paparazzi în timp ce se grăbea să ajungă la mașină.

Rosalind, îngândurată, și fiul lor l-au urmat.

Cu câteva zile înainte, Mel Gibson și-a făcut apariția la proiecția „Unsung Hero”, în Santa Monica.

mel
Adam Fogelson și Mel Gibson. Premiera “Unsung Hero”

Mel Gibson și Rosalind Ross, o relație de un deceniu. Între ei este o diferență de vârstă de 34 de ani

Actorul și scenarista se întâlnesc din 2014. Rosalind avea atunci doar 23 de ani. Este o diferență de vârstă de 34 de ani între ei, ea fiind chiar mai mică decât șase dintre cei nouă copii ai lui Gibson.

S-au cunoscut când ea a scris un scenariu pentru compania lui de producție.

Înainte de a intra în lumea Hollywoodului, Rosalind era cunoscută drept o sportivă desăvârșită în lumea echitației. A câștigat medalia de aur în 2010, la Jocurile Mondiale Ecvestre.

Mel a avut anterior o relație cu pianista rusă Oksana Grigorieva, din 2009 până în 2010. Au împreună o fiică, Lucia Gibson.

De asemenea, a fost căsătorit cu Robyn Moore, timp de aproape 30 de ani. Au început să se întâlnească la începutul anilor 1970 și s-au căsătorit în 1980, în același an în care s-a născut primul lor copil, Hannah. De-a lungul deceniului din 1980 până în 1990, Mel și Robyn și-au întâmpinat și fiii Edward, Christian, William, Louis și Milo. Băiatul lor cel mic, Thomas Gibson, s-a născut în 1999. Mel și Robyn s-au despărțit în 2009, iar divorțul lor a fost finalizat în 2011.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Film now

Articole Recente