Vice Salma Hayek este dincolo de evadare. Cum a fost fotografiată actriţa din Desperado

Salma Hayek

Articolul publicat la 13 aprilie 2024

Salma Hayek nu rupe un obicei prost în viaţa ei. Actriţa a spus: “Am devenit dependent de acel lucru pe care îl uram atât de mult,” a spus ea acum câţiva ani.

Steaua Desperado a fost prinsă de paparazzi fumând într-o maşină care călătorea prin trafic luni în Los Angeles.

Actrita de la “Magic Mike,” 57 de ani, a aratat o privire ocazionala, departe de cele cu care rage de fiecare data pe covorul rosu. Fără urmă de machiaj, Salma, purtând un pulover negru, şi-a acoperit ochii cu o pereche de ochelari de soare.

Ea a spus într-un interviu acum câțiva ani că ura fumatul până când a fost de acord să joace rolul în filmul biografic despre artista mexicană Frida Kahlo, pentru care a trebuit să fumeze.

“Urăsc ţigările şi a trebuit să învăţ să fumez pentru acest film. Când am început, fumam nişte ţigări mexicane groaznice fără filtru, pentru că aşa era înainte. După câteva scene, am vomitat iniţial şi apoi am dezvoltat o dependenţă de lucrul pe care îl detestam atât de mult. Când eram însărcinată şi alăptată, m-am oprit acum doi ani. Am alăptat atât de mult timp, dar slavă Domnului că le-am evitat.

Salma Hayek a publicat fotografii din anii ’90, unde apare fără haine şi a stârnit reacţii cu cei nemiloşi. Într-o perioadă record, 1,3 milioane de similari au fost colectaţi.

Salma i-a declarat Mariei Claire în 2007 că a încercat de mai multe ori să rupă acest obicei prost, spunând: “Este cel mai rău viciu pe care îl poţi alege.” Am încercat să renunţ înainte. Dar de data asta am reuşit. M-am schimbat.”

Salma Hayek, 15 ani de căsătorie cu miliardarul Francois Pinault

Actriţa mexicană a sărbătorit anul acesta cea de-a 15-a aniversare a uniunii sale cu miliardarul Francois – Henri Pinault.

Salma şi un om de afaceri de 61 de ani, care are o avere netă de 7 miliarde de dolari, au fost angajaţi în martie 2007.

Ei s-au căsătorit la Paris pe 14 februarie 2009, după un angajament de aproape doi ani și s-au recăsătorit în Italia câteva luni mai târziu.

Articol preluat de pe: Film now

Articole Recente