Hackerii din Iran pretind că au spart sistemul radar israelian. Ce texte au primit în mod direct cetăţenii Israelului pe telefon?

Iran

Organizaţia susţine că a intrat în radarul israelian şi a trimis 500 000 de mesaje către cetăţenii israelieni. “Ai doar câteva ore pentru a repara sistemele,” avertizează mesajul.

Handala a declarat într-o declaraţie privind reţelele sociale că a penetrat sistemele de apărare radar ale Israelului după escaladarea tensiunilor legate de un potenţial atac iranian. Anunţul, împărtăşit de Telegram, a fost lipsit de detalii, dar a subliniat succesul său semnificativ, care ar putea submina securitatea naţională a Israelului. Atacatorii au declarat în mod repetat în mesajul lor: “Aveți doar câteva ore pentru a repara sistemele radar.

În plus, grupul susține că a trimis 500 000 de SMS-uri cetățenilor israelieni, îndemnându-i să se opună guvernului lor și să sprijine Iranul. Aceste mesaje conţineau şi ameninţări la adresa Israelului, scrie ziuanews.

Val de reacții după atacul Iranului asupra Israelului. China și-a exprimat “profunda îngrijorare,” Arabia Saudită solicită “cea mai mare reținere”

Oamenii vor fi dispuşi să plătească pentru crimele şi prostia liderilor voştri. Fără îndoială, liderii voştri vor regreta aceste întâlniri bizare. Evacuaţi oraşele, poate veţi vedea mai puţine pagube”! a fost arătat în mesaj. Şansa de a scăpa e mai mică de zece secunde şi oraşul vostru poate fi ales, aşa că nu vă bâlbâiţi şi nu dormiţi.

Handala este cunoscut pentru urmărirea intereselor israeliene. El a efectuat anterior atacuri cibernetice pe site-uri guvernamentale și private.

Experţii de securitate din Israel sunt din ce în ce mai preocupaţi de posibilitatea unor atacuri cibernetice iraniene care vizează infrastructura naţională critică, chiar dacă declaraţiile atacatorilor rămân necontrolate de sursele israeliene oficiale.

Orientul Mijlociu fierbe. Iranul a lansat peste 200 de rachete împotriva Israelului. Forţele americane se angajează şi distrug drone. Angajamentul Consiliului de Securitate al ONU față de un stat de urgență

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Realitatea Extern

Articole Recente