Harari: Elita va supraviețui în ‘Arca Tehnologică’, restul vor pieri

Elita

Din păcate pentru restul omenirii, nu va fi salvată de elită, potrivit lui Harari. În schimb, vor fi lăsaţi să se înece.

Harari, al cărui nume mijlociu se întâmplă să fie Noe, are o istorie lungă de avertismente despre “Arca Tehnologică a lui Noah,” care, în opinia sa, este destinat să salveze elita, lăsând restul omenirii să moară în urma unui eveniment cu pierderi în masă.

Harari a adus în discuţie “întunericul” în timp ce a participat la o discuţie la Summitul de la Warwick Economics din 2021. Potrivit lui Harari, miliarde de oameni din întreaga lume vor pieri deoarece elita nu are nevoie de “majoritatea de vază” a populaţiei globale. Rasa umană pare a fi carbonul pe care elita este cea mai interesată să-l reducă.

Bill Weir de la CNN, care a găzduit discuţia, a continuat să sugereze că pandemia Covid a fost “repetiţia generală” pentru eveniment. Potrivit lui Harari, așa-numitele “eliți” se vor proteja de catastrofe planetare în timp ce restul omenirii va pieri. Când Harari a făcut aceste remarci în timp ce vorbea despre “schimbare climatică,” el a caracterizat-o ca fiind “cea mai presantă ameninţare cu care se confruntă umanitatea.”

Orientul Mijlociu fierbe. Iranul a lansat peste 200 de rachete împotriva Israelului. Forţele americane se angajează şi distrug drone. Angajamentul Consiliului de Securitate al ONU față de un stat de urgență

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Realitatea Extern

Articole Recente