In Satu Mare, Simtel va construi o uzina fotovoltaica.

Simtel

EkoNews

In Satu Mare, Simtel va construi o uzina fotovoltaica.

Valoarea contractului este de 20 milioane euro

Potrivit unui raport publicat ieri pe site-ul Bucharest Stock Exchange (BVB), Simtel, împreună cu o altă companie independentă, va construi o fabrică fotovoltaică în Satu Mare.

Simtel a fost de acord să plătească un contract în valoare de 19,3 milioane de euro, inclusiv TVA, care a acoperit fiecare aspect al proiectării și construcției instalației, precum și asigurarea funcționării sale optime pe termen lung. Capacitatea estimată a instalației este de aproximativ 27 MWp.

Durata contractului începe la 47 de luni după semnătură și include testarea performanțelor și a serviciilor, precum și perioada de garanție.

“Echipa Simtel are o miză de 50% în beneficii şi pierderi în asociaţie,” a afirmat raportul BVB.

Compania a primit o subvenţie luna trecută care a totalizat aproximativ 60,6% lei în conformitate cu Planul Naţional de Recuperare şi Rezilienţă. Suma va fi utilizată pentru construirea unei centrale fotovoltaice în Giurgiu, care va avea o capacitate instalată de 52 MWp DC (putere maximă la nivelul panourilor).

Echipa Simtel a fost listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București la 1 iulie 2021 și are o capitalizare a bursei de valori de aproximativ 434 milioane lei.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Economie: Bursa Piata Capital

Articole Recente