Plăcinte pizza – Gustarea rapidă și inedită

Cum se prepara aceste Plăcinte pizza – Gustarea rapidă și inedită:

 Rade cașcavalul pe răzătoarea cu granulație mare. 

Amestecă sosul de roșii cu puțin oregano, cimbru, sare și piper.  

Unge cu ulei de măsline o foaie de plăcintă, apoi încrețește-o cu mâna. Așază cașcaval, câteva măsline, o linguriță sos de roșii și împachetează sub formă de rulou. Procedează la fel cu celelalte foi de plăcintă.

Așază plăcintele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și unge-le cu ulei de măsline. Presară semințe de mac deasupra.

Coace plăcintele în cuptorul preîncălzit, la 190 grade C, timp de 20-30 minute sau până se rumenesc și devin crocante.

După coacere, scoate tava din cuptor și lasă plăcintele la răcit, apoi servește-le cu mare poftă. Sunt o bunătate!


Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel

Articole Recente

EkoNews