Reteta usoara pentru zmeura si vanilie panna cotta

panna cotta

Reteta usoara pentru zmeura si vanilie panna cotta

Pregătire Panna Cotta: Se încălzeşte într – o tigaie seminţele de cremă lichidă, de zahăr şi de vanilie până când amestecul începe să fiarbă. Opreşte aprinderea şi las-o să se răcească. Adăugaţi gelatina prehidratată conform indicaţiilor de pe ambalaj şi scoateţi capsula de vanilie. A se amesteca bine până când gelatina este complet dizolvată. Plasați amestecul pannacotta în pahare înclinate și le plasați în frigider pentru a-l menține ferm timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte.

Pregătirea sosului de zmeură: Într-o tigaie mică, combina zmeură proaspătă și zahăr praf. Adăugaţi dacă doriţi, şi puţin suc de lămâie pentru a amplifica aromele. Cook pe căldură scăzută până când zahărul este complet plecat și zmeura începe să apară, apoi se răcească sosul.

Servire: După ce panna cotta s-a întărit în pahare, toarnă uşor sos de zmeură pe partea înclinată a ochelarilor. Decoraţi cu zmeură proaspătă, cremă, ciocolată sau mentă, dacă doriţi. Bucurați-vă de delicios panna cotta cu vanilie și sos de zmeură imediat!

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Bucataras - Food & Travel

Articole Recente