IQ test pentru cel mai bun. Doar 2% dintre vizitatori au descoperit felii de pizza ascunse în imagine.

IQ

Testul IQ care te va deranja va fi

Imaginea este plină de detalii și culori, reprezentând o masă pe care se găsesc ouă, pâine prăjită, cafea și fructe. Există o felie de pizza undeva pe masă în acest decor variat. Potrivit sursei menționate mai sus, doar 2% dintre participanți au reușit să localizeze felia în cele 11 secunde propuse. Acest test nu numai că vă evaluează conştiinţa vizuală, dar vă întăreşte şi capacitatea de concentrare rapidă.

Iată un mic sfat dacă încercați să găsiți felia ascunsă și timpul pare a fi prea scurt: priviți cu atenție partea stângă a imaginii, în special în zona inferioară. Acolo, felia de camuflaj pizza între fructe, între căpşuni şi banane. Dacă nu aţi văzut-o iniţial, nu vă descurajaţi; acest stil special de iluzii optice este menit să fie provocator.

Ce dezvăluie această neruşinare despre tine?

Deși noțiunea că iluziile optice pot evalua cu precizie IQ este mai mult un mit comun decât o concluzie științifică fiabilă, capacitatea de a observa detalii fine într-o perioadă scurtă de timp poate fi un semn de diferite tipuri de inteligență vizuală-spațială și agilitate mentală. Acest tip de provocare este mai mult un exercițiu distractiv și exercițiu mental decât un test de inteligență adevărat.

Cheia este de a se bucura de procesul de căutare și de a testa limitele percepției vizuale, dacă ați găsit felie de pizza sau nu. Aceste trucuri optice sunt un mod fantastic de a menţine mintea ascuţită şi de a vă oferi o pauză distractivă de rutina de zi cu zi. Noi expunem răspunsul la testul IQ chiar aici, în cazul în care nu au fost în măsură să localizeze felie de pizza.

EkoNews.ro

 

Articol preluat de pe: Realitatea Timp liber

Articole Recente