Lenjeria intimă din dantelă, un vis pentru rusoaice! De ce este interzis materialul care dă naștere multor fantezii

Lenjeria

Oricât de elegantă, atrăgătoare și confortabilă ar fi lenjeria intimă din dantelă, reglementările acestor țări spun că nu poate fi folosită, iar motivele sunt legate de sănătatea cetățenilor, scrie „CNN‟.

În urmă cu 10 ani, autoritățile din Rusia, Belarus și Kazahstan au impus o regulă care impune comercializarea lenjeriei intime care conține cel puțin 6% bumbac. Drept urmare, orice lenjerie sub acest prag nu este disponibilă în magazine, iar atât producția, cât și importul său sunt oprite.

Potrivit „Your Tango‟, această reglementare are scopul de a proteja cetățenii de pericolele pe care îmbrăcămintea sintentică le poate aduce asupra pielii.

Mai exact, dantela este considerată a fi un pericol pentru sănătate, asta deoarece contribuie la acumularea de umiditate în zonele intime, la creșterea bacteriilor și chiar la dezvoltarea unor infecții.

„Unele femei sunt norocoase și, când vine vorba despre lenjeria intimă, pot purta orice sau chiar nimic. Altele, însă, în special cele cu pielea sensibilă pot fi predispuse la infecții, inclusiv la vaginoză bacteriană‟, a spus Dr. Alyssa Dweck, medic ginecoloc, pentru „Huff Post‟.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Realitatea Timp liber

Articole Recente