Copilul care a fost descoperit mort în maşina de spălat a lui Suceava a avut o moarte teribilă. Ce a făcut raportul preliminar necropsiei clar?

Copil

Apar noi detalii în cazul bebelușului din Suceava găsit mort în mașina de spălat. Potrivit raportului preliminar de necropsie, acesta a fost strangulat.

Fetusul s-a născut la termen, dar raportul preliminar de necropsie a indicat că a murit violent. Tot în raportul necropsiei, nou-născutul a fost strangulat, care este cauza morţii, potrivit Observatorului Suceava.

Între timp, femeia care a născut și ar fi făcut fapta a fost instruit psihologic, iar medicii au concluzionat că ea a avut discernământ.

Pe mama ucigașă o așteaptă închisoarea

În aceste circumstanţe, există două opţiuni pentru încadrarea infracţiunii în continuarea investigaţiei, indicate sursele judiciare. Prima este infracţiunea de “crimă sau vătămare corporală a nou-născutului de către mamă” (fosta infracţiune a copilului, care se pedepseşte cu pedepse de la 1 la 5 ani sau de la o lună la trei ani dacă se stabileşte că mama are o tulburare psihică), iar a doua este crima de crimă, care se pedepseşte cu pedepse de la 10 la 20 de ani de închisoare.

Potrivit sursei citate, ancheta va fi gestionată de un procuror penal din Parchetul Tribunalului din Suceava, care va continua ancheta privind crima.

Nou-născut găsit mort într-o mașină de spălat femei în România

În martie, o femeie de 32 de ani şi-a înfăşurat copilul nou-născut într-o pătură şi a ascuns-o în maşina de spălat. Corpul copilului a fost descoperit a doua zi de forţele de ordine.

Femeia din Vatra Dornei, judeţul Suceava, născută pe 14 martie. A fost dusă la spital a doua zi din cauza unor probleme de sănătate care au urmat naşterii ei, şi aşa a fost descoperită.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Stiri pe Surse Social

Articole Recente