Cum arată Alain Delon după ce a fost pus sub tutelă consolidată.

Cum arată Alain Delon după ce a fost pus sub tutelă consolidată.

Anouchka Delon a împărtășit cu publicul o imagine rară a tatălui său, în care acesta apare cu fața emaciată și o barbă nerasă, dar cu ochii albaștri încă plini de viață.

Fotografia a fost realizată în timpul unui moment intim, în timpul micului dejun. „Vineri dimineața am făcut o fotografie cu tatăl meu. Doar pentru mine. Un suvenir din timpul petrecut împreună. Faptul că am luat micul dejun cu el îmi dă o recunoștință infinită. Un moment unic de blândețe în lumea mea de brute”, a scris Anouchka pe rețelele sociale.

Conflictul din familia Delon

Publicarea fotografiei vine într-un moment tensionat pentru familia Delon, marcat de dispute între Anouchka și frații săi, Anthony și Alain-Fabien, privind îngrijirea tatălui lor. Disputele au inclus dezacorduri legate de locul unde ar trebui să locuiască Alain Delon — fie în Douchy, în regiunea Loiret, conform dorinței lui Anthony, fie în Elveția, preferința Anouchkei.

Decizia tribunalului

La începutul lunii aprilie, tribunalul din Montargis a luat decizia de a-l plasa pe Alain Delon sub tutelă consolidată. Această măsură a fost luată pentru a-l proteja atât pe actor, cât și bunurile sale, în contextul deteriorării stării sale de sănătate și a luptelor interne ale familiei. Anouchka a menționat că tatăl ei a fost încântat de fotografia făcută și a consimțit la împărtășirea ei cu publicul. „I-am arătat fotografia și i s-a părut frumoasă, atât de frumoasă încât l-am întrebat dacă pot să o împărtășesc cu voi, publicul său care ține la el. Așa că, cu acordul său, iat-o. Iar răspunsul lui la îngrijorările voastre este ‘nu vă faceți griji’”, a adăugat ea.

Alain Delon rămâne una dintre figurile iconice ale cinematografiei mondiale, recunoscut pentru rolurile sale din filme clasice precum “The Leopard”, “Rocco și frații săi” și “Samuraiul”. În ciuda problemelor de sănătate și a disputelor familiale, moștenirea sa culturală continuă să inspire și să impresioneze publicul de pretutindeni.

EkoNews.ro

 

Articole Recente