Care preia conducerea celui mai temut clan din lumea interlopă după moartea lui Costel Corduneanu. Începe priveghiul, iar familia lui Costel a închiriat totul până vineri.

Costel Corduneanu

Decesul lui Costel Corduneanu, liderul clanului cu același nume din Iași, a dat naștere discuțiilor privind succesiunea la conducerea temutei grupări din zona Moldovei. Costel Corduneanu a fost implicat, de-a lungul anilor, în mai multe infracțiuni grave, cu violență.

Cel mai probabil, “capul” clanului va fi preluat de Adrian Corduneanu, poreclit “Beleaua,” conform BZI. De fapt, el a trimis un mesaj pe Facebook luni în care jeleşte moartea fratelui său, Costel Corduneanu.

“Dumnezeu să te ierte, frate. Ai fost și ești iubit, respectat de toată lumea, legenda noastră,” a scris, pe Facebook, Adrian Corduneanu.

Până când a fost șeful lumii interlope, Costel Corduneanu a fost campion mondial la cadeți și a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992 și locul 14 – Atlanta, 1996. În 1996, fratele său, Gheorghe Corduneanu, a participat, de asemenea, la OJ din Atlanta, care a ieșit al șaptelea în lupte libere, categoria 48 kg.

În jurul amiezii va începe priveghiul

Pe la 12:00, va începe priveghiul din La Castel. Familia lui Costel Corduneanu a închiriat totul până vineri, conform citatului sursă.

Costel Corduneanu, liderul celui mai temut clan din Moldova, a murit pe un pat de spital din Targu Mureș. Acolo a fost internat după ce a suferit o operaţie pe cord. El a avut probleme cu inima de mai mulți ani, dar, așa cum spun cei mai apropiați prieteni, el a luptat până în ultimul minut.

Corduneanu a fost în comă timp de trei săptămâni, potrivit membrilor apropiaţi ai familiei. Ar fi contractat o infecţie postoperatorie. Deşi procedura de transplant a durat şase ore, organismul pacientului ar fi respins organul luat de la un pacient care era şi pacient.

Unul din frații săi, în spital după ce a făcut infarct

Și unul dintre frații lui Corduneanu este spitalizat în Iași după ce a avut un atac de cord.

Sicriul cu trupul lui Costel Corduneanu va fi adus marţi la Iaşi şi va fi depozitat la restaurantul “La Castel,” unde va fi lăsat până joi inclusiv. În această perioadă, câţiva cântăreţi vor plăti tribut.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Stiri pe Surse Social

Articole Recente