Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a omorât o femeie pe care a înjunghiat-o de mai multe ori

reţinut

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii din judeţul Gorj, fiind acuzat că a omorât o femeie pe care a înjunghiat-o de mai multe ori, potrivit news.ro.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au anunţat, joi, că un bărbat este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de omor şi violare de domiciliu.

”În fapt, s-a reţinut că, în după amiaza zilei de 8 mai, în jurul orelor 17.00, inculpatul C.G.R. a pătruns fără drept în curtea locuinţei persoanei vătămate R.F., situată în comuna Drăgoteşti, sat Dragoteşti, judeţul Gorj, împrejurare în care i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un corp tăietor înţepător, provocându-i plăgi înjunghiate toracice, iar în urma hemoragiei interne şi externe s-a produs decesul acesteia”, au precizat procurorii.

Ei au adăugat că anchetatorii au fost anunţaţi de un vecin al victimei.

”Organele de anchetă au fost sesizate ca urmare a unui apel efectuat la SNUAU 112, de către o persoană, cu privire la faptul că vecina sa, victima R.F. a fost bătută de un bărbat pe nume Relu şi prezintă sânge în zona feţei. Echipajul  Serviciului de Ambulanţă Gorj care s-a prezentat la faţa locului a constatat decesul victimei”, au mai precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Stiri pe Surse Social

Articole Recente