FC Hermannstadt anunţă venirea unui internaţional din Luxemburg

hermannstadt

Clubul Hermannstadt a anunţat, duminică, prin intermediul rețelelor de socializare, că a ajuns la un acord pentru transferul internaționalului luxemburghez Vahid Selimovic. Jucătorul a semnat un contract valabil pe o perioadă de două sezoane. Această mutare reprezintă o întărire semnificativă pentru echipa sibiană, care își propune să își consolideze apărarea prin aducerea unui fotbalist cu experiență internațională. Selimovic, cunoscut pentru abilitățile sale defensive și pentru prestațiile solide la nivel internațional, va aduce un plus de valoare și stabilitate în defensiva echipei Hermannstadt.

FC Hermannstadt anunţă transferul unui jucător internaţional din Luxemburg

Selimovic, fundaş central în vârstă de 27 de ani, măsoară 1,91 metri în înălţime și poate evolua nu doar în centrul apărării, ci și ca mijlocaș central-defensiv, oferind astfel versatilitate echipei. Cu 11 selecţii în echipa naţională a Luxemburgului, el aduce experienţă internaţională valoroasă.

În prezent, fotbalistul se află în cantonament alături de naţionala Luxemburgului, pregătindu-se pentru două meciuri amicale importante împotriva Franţei şi Belgiei. Din acest motiv, Selimovic se va alătura lotului condus de antrenorul Marius Măldărăşanu abia după data de 15 iunie, odată ce va încheia angajamentele cu echipa națională.

Vahid Selimovic și-a început cariera fotbalistică la academia clubului francez Metz, unde și-a format bazele talentului său. De-a lungul carierei sale, el a evoluat pentru mai multe echipe din diverse campionate, cum ar fi Apollon Limasol din Cipru, OFI Creta din Grecia, ND Gorica din Slovenia și Zeljeznicar, echipă din prima ligă a Bosniei-Herțegovina. La Zeljeznicar, în sezonul precedent, a jucat în 14 meciuri și a reușit să înscrie un gol, demonstrând astfel și capacitățile sale ofensive în anumite momente ale jocului.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Stiri pe Surse Sport

Articole Recente