Laszlo Boloni nu vrea să vorbească despre viitorul său fotbalistic: “Nu atinge acest subiect!”

laszlo boloni

Antrenorul român Laszlo Boloni a experimentat o dezamăgire majoră duminică, când echipa sa, FC Metz, a retrogradat în liga secundă franceză. În ciuda acestui rezultat nefericit, Boloni a refuzat să discute despre planurile sale viitoare sau despre posibilitatea de a continua la conducerea echipei. Potrivit sursei news.ro, tehnicianul român a evitat întrebările referitoare la viitorul său pe banca tehnică a formației FC Metz, lăsând în incertitudine atât fanii, cât și jurnaliștii care sperau la clarificări în acest sens.

Laszlo Boloni evită să comenteze planurile sale de viitor în fotbal

„Am vorbit cu soţia mea. Am rugat-o să-mi cumpere o sticlă de whisky. O să scot şi nişte cuburi de gheaţă. Ştiu ce vrei să auzi de la mine. Dar nu atinge acest subiect, pentru că mă răneşti cu asta. Desigur, voi vorbi cu oamenii din conducerea clubului. Avem lucruri de rezolvat şi decizii de luat”, a răspuns Boloni atunci când a fost întrebat despre viitorul său pe banca lui FC Metz, în condiţiile în care conducătorii grupării de pe Moselle se gândesc să pună capăt colaborării.

Despre manşa secundă a barajului cu AS St Etienne, încheiată la egalitate, scor 2-2, dar în urma căreia FC Metz a retrogradat, tehnicianul român a spus: „A fost cu adevărat un meci uluitor, cu suişuri şi coborâşuri. Când intri în vestiar, trebuie să-ţi imaginezi tristeţea, deprimarea jucătorilor. Unii care îşi ţin capul plecat, alţii care plâng, cei care se luptă cu lacrimile. Atunci trebuie să îţi găseşti cuvintele. Adevărul este că astăzi îi felicit pentru acest efort fizic şi psihic imens, timp de 120 de minute şi chiar mai mult, în care au jucat zece împotriva unsprezece. Am fi putut conduce cu 3-2 pe acea centrare a lui Van den Kerkhof luată de Atta, dar nu am reuşit. Cu toate acestea, nu este suficient. Trebuie să depăşim momentul ca să fim mai puternici şi să putem să ne ridicăm capul din pământ”, a declarat Boloni.

Laszlo Boloni are un contract în vigoare cu echipa FC Metz, care se extinde și pentru stagiunea viitoare. Acest acord contractual înseamnă că, în mod oficial, Boloni va continua să fie antrenorul formației franceze și în sezonul următor, în ciuda retrogradării echipei în liga secundă. Situația actuală ridică întrebări cu privire la strategia pe care Boloni o va adopta pentru a redresa echipa și a încerca să obțină promovarea înapoi în prima ligă franceză. De asemenea, continuarea colaborării depinde de discuțiile și planurile pe care conducerea clubului și antrenorul le vor stabili în perioada următoare.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Stiri pe Surse Sport

Articole Recente