Roland-Garros: Ana Bogdan a eliminat-o pe Pavliucenkova şi este în turul trei al competiției / Cine este următoarea adversară

ana bogdan

Ana Bogdan, locul 64 WTA, s-a calificat joi în turul trei al turneului de Grand Slam de la Roland-Garros, după o victorie remarcabilă împotriva rusoaicei Anastasia Pavliucenkova, locul 22 mondial și cap de serie numărul 20. Scorul meciului a fost 6-4, 6-4, iar partida a durat o oră și 38 de minute.

Ana Bogdan se califică în turul trei la Roland-Garros după ce o învinge pe Pavliucenkova

În turul următor, Ana Bogdan va juca împotriva favoritei numărul 15, Elina Svitolina din Ucraina, locul 19 WTA. Cele două s-au mai întâlnit o dată în acest an, în cadrul Billie Jean King Cup, unde Bogdan a câștigat cu 6-4, 4-6, 6-3.

Performanța Anei Bogdan la Roland-Garros confirmă forma excelentă în care se află, demonstrându-și capacitatea de a concura la cel mai înalt nivel împotriva unor adversare de top. Calificarea în turul trei este un pas important în cariera sa, oferindu-i șansa de a avansa și mai mult în prestigiosul turneu parizian. Să vedem dacă va reuși să repete succesul împotriva Elinei Svitolina și să continue parcursul impresionant de până acum.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Stiri pe Surse Sport

Articole Recente