Edinson Cavani şi-a anunţat retragerea din naţionala Uruguayului

edinson cavani

Edinson Cavani și-a luat rămas bun de la echipa națională a Uruguayului printr-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, conform News.ro. Atacantul de 37 de ani, care joacă în prezent pentru Boca Juniors în Argentina, a anunțat că nu va mai îmbrăca tricoul naționalei celeste. Ultimul său meci pentru Uruguay a fost la Campionatul Mondial din Qatar, în 2022.

Edinson Cavani își anunță retragerea din echipa națională a Uruguayului

De-a lungul carierei internaționale, Edinson Cavani a acumulat 136 de selecții și a marcat 58 de goluri. Cunoscut sub porecla “El Matador”, Cavani a debutat în echipa națională în februarie 2008 și a avut un impact semnificativ, câștigând Copa America în 2011 și participând la patru turnee finale ale Cupei Mondiale: în 2010, când Uruguay a terminat pe locul 4, și în edițiile din 2014, 2018 și 2022.

Postarea sa de rămas bun a adus un val de reacții din partea fanilor și colegilor, mulți exprimându-și recunoștința pentru contribuțiile sale remarcabile și pentru dedicarea sa față de echipa națională. Cavani rămâne o figură iconică în fotbalul uruguayan și un exemplu de profesionalism și pasiune pentru sport.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Stiri pe Surse Sport

Articole Recente