‘Știm cu toții ce este Ucraina – rahat!’: un internațional român face sală în tricou cu chipul lui Putin și are pe birou o statuetă cu acesta

Ucraina

Într-un interviu în presa rusă, fostul fundaș Daniel Chiriță (50 de ani), în prezent antrenor-jucător al naționalei artiștilor și patronul unei școli de fotbal, a făcut declarații scandaloase la adresa Ucrainei și spune că este de partea Rusiei în conflictul cu țara vecină: „Fac sală în tricou cu chipul lui Putin”, scrie gsp.ro.

Fostul jucător care a evoluat atât în Ucraina, cât și în Rusia are o părere groaznică despre țara vecină și crede că peste 75 la sută dintre români o împărtășesc.

Daniel Chiriță s-a declarat fanul lui Vladimir Putin, președintele Rusiei, și spune că poartă în sala de forță un tricou cu chipul acestuia. Ba mai mult, Chiriță spune că pe birou are o statuetă cu Putin.

Daniel Chiriță, declarații halucinante: „75-80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina – rahat!”

„75-80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina – rahat! Toți prietenii și cunoscuții mei au o atitudine bună față de ruși și față de Putin, personal. Ei cred că Putin a făcut ce trebuie.

Iubesc România, dar ce a devenit țara mea acum?! Au vândut totul, la fel ca ucrainenii. Nu este nimic. Știu că echipele naționale și cluburile voastre au interdicție internațională. Pentru ce? Nu e corect. Ce au făcut sportivii? Nu se poate!

Vreau să știe toată lumea! Așa să scrieți: să știe toată lumea că Chiriță iubește Rusia! Vă spun serios. Am chiar și un tricou cu poza lui Putin și îl port la sală. Și în birou am o statuetă a președintelui, chiar la vedere. Poate ar trebui să fie luată în considerare mutarea în competițiile asiatice”, a declarat Chiriță pentru sport-express.ru.

Daniel Chiriță confirmă interviul și își menține declarațiile

Contactat de GSP.ro, Daniel Chiriță a reacționat: „E un interviu pe care l-am dat acum ceva vreme, chiar nu mai țin minte exact când, dar l-am dat după război. Îmi mențin părerea, eu cred că Putin a procedat corect că a început războiul”.

Daniel Chiriță a început fotbalul la Petrolul, de unde a făcut pasul la Universitatea Craiova. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat pentru FC Național, Rapid, Sahtior, Zenit, Stal, UTA și CS Ștefănești.

Chiriță a jucat un meci și pentru naționala României într-o victorie a „tricolorilor” într-un amical cu Nigeria, scor 2-0. El a stat pe bancă în barajul de tristă amintire cu Slovenia, din 2001.

În prezent, Chiriță este antrenorul Naționalei Artiștilor, la care a ajuns încă din 2013. Acesta are și o școală de fotbal în Ploiești, numită „Kiru Sport”.

EkoNews.ro

Articole Recente