Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air

Apple
image

 

Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro.

Potrivit ultimelor rapoarte, modelul mai mare de iPad Air va adopta tehnologia Mini LED, folosită în prezent la generația actuală de iPad Pro.

Trecerea la Mini LED pentru modelul de 12.9 inch al iPad Air va aduce un consum redus de energie, o luminozitate îmbunătățită necesară pentru conținutul HDR și negru mai profund comparativ cu tehnologia IPS LCD folosită în modelul actual de iPad Air. Se pare că Apple intenționează să folosească panourile Mini LED rămase de la producția modelului de 12.9 inch iPad Pro actual pentru noul iPad Air, o decizie logică în contextul scăderii vânzărilor de tablete în ultimele luni, scrie GSM Arena.

Schimbarea este văzută ca un avantaj pentru linia iPad Air

Cu toate acestea, această schimbare este văzută ca un avantaj pentru linia iPad Air, oferind posibilitatea celor interesați de o tabletă Apple de 12.9 inch să achiziționeze un model mai accesibil din punct de vedere financiar comparativ cu versiunea Pro.

Despre tehnologia ecranului care va fi utilizată pentru varianta mai mică de 10.9 inch a iPad Air nu există încă detalii confirmate, dar se presupune că va continua să folosească panourile IPS LCD. Aceasta presupunere se bazează pe faptul că nu există o variantă de 10.9 inch iPad Pro de la care să rămână panouri Mini LED disponibile.

Totuși, există posibilitatea ca Apple să opteze pentru un ecran de 11 inch pentru modelul mai mic.

 

Articol preluat de pe: Tech Ziare.com

Articole Recente