Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă

Samsung
image

Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge prin introducerea a două noi panouri cu finisaj din piele, disponibile în culorile portocaliu și negru.

Unul dintre principalele atuuri ale Galaxy C55 îl constituie ecranul OLED de 6.7 inci și camera principală de 50 MP. De asemenea, telefonul este echipat cu procesorul Snapdragon 7 Gen 1 și o baterie de 5,000 mAh. Viteza de încărcare prin cablu, de 45W, este cea mai mare din portofoliul Samsung, egaland performanța modelului Galaxy S24 Ultra și depășind alte modele, cum ar fi Galaxy S24. Capacitatea de stocare a telefonului este de 256 GB, iar opțiunile de RAM sunt de 8 GB și 12 GB.

În prezent, Galaxy C55 nu este disponibil pentru achiziție online și poate fi procurat exclusiv din magazinele fizice Samsung Experience, distribuite pe întreg teritoriul Chinei, scrie GSM Arena.

Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500

Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400.

Noul procesor este proiectat pentru a oferi performanțe îmbunătățite, menținând în același timp temperaturile sub control și eficiența consumului de baterie la un nivel ridicat.

Contextul dezvoltării acestui nou chipset vine într-un moment în care competitorul principal, Qualcomm, a recomandat utilizarea bateriilor de capacitate mărită pentru noile telefoane care vor integra chipsetul Snapdragon 8 Gen 4. Acest sfat deschide o fereastră de oportunitate pentru Samsung, care poate alege să optimizeze Exynos 2500 pentru performanță maximă, riscând eficiența, sau să continue pe linia adoptată după problemele întâmpinate de Exynos 2200, orientându-se către o eficiență sporită.

 

Articole Recente