Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează

WhatsApp

 

WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației.

Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și administrarea grupurilor de discuții care sunt vizibile doar membrilor invitați. Noua funcție oferă un plus de discreție, deoarece numai administratorii pot vedea și gestiona aceste grupuri secrete.

În plus, WhatsApp aduce o modificare semnificativă prin introducerea unui meniu de apelare direct în aplicație, facilitând adăugarea contactelor noi și inițierea apelurilor. Utilizatorii vor putea folosi dialerul integrat pentru a introduce numere de telefon și a iniția apeluri direct prin WhatsApp, chiar dacă destinatarii nu sunt înregistrati în lista de contacte.

Mai exact, aceasta funcționalitate extinde capacitatea de comunicare a aplicației, permițând efectuarea de apeluri de voce sau video fără a recurge la rețeaua de telefonie mobilă.

Ce funcții mai introduce Meta pentru WhatsApp

Cu toate acestea, funcțiile noi necesită o conexiune la internet pentru a funcționa. Totuși, aplicația nu necesită o conexiune de mare viteză, ceea ce o face accesibilă chiar și în condiții de conectivitate limitată.

Articol preluat de pe: Tech Ziare.com

Articole Recente