Google Pixel 8a, primul model disponibil in Romania. Ce culori vor fi disponibile

Pixel 8a

Google se pregăteşte să introducă oficial noul său smartphone, Pixel 8a, din gama accesibilă la conferinţa Google I / O din 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil în patru variante de culoare: Obsidian (negru), Porcelain (alb), Mint (verde) și Bay (albastru), unele dintre aceste nuanțe fiind deja cunoscute de utilizatorii seriei Pixel.

Pixel 8a va avea aceeaşi mată înapoi ca şi Pixel 8a şi va veni echipat cu procesorul Tensor G3. Dispozitivul va avea un ecran de 6 și 8 GB de RAM. 1 inch, cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz și FullHD + rezoluție. Camera principală va fi de 64 MP, completată cu o cameră ultra-largă de 13 MP. Potrivit GSMAREA, bateria dispozitivului va avea o capacitate de 4500 mAh și va permite încărcarea rapidă pe sârmă de 27W.

Google Pixel 8a, primul model disponibil în România

Fiind primul model Pixel disponibil oficial în ţara noastră, această lansare este o premieră pentru piaţa românească, care este un pas important pentru Google în extinderea accesului la noi pieţe.

Noul smartphone își propune să unească accesibilitatea și performanța, oferind un substitut viabil celor care doresc calitatea Pixel la un preț mai mic. Cu toate acestea, la evenimentul de lansare, sunt susceptibile de a face publice detalii suplimentare privind prețul specific și disponibilitatea pentru fiecare piață.

Se preconizează că modelul Pixel 8a se va alătura seriei Pixel 8 recent lansat, extinzând linia Google de dispozitive mobile accesibile și inteligente.

EkoNews.ro

Articol preluat de pe: Tech Ziare.com

Articole Recente